Jump to content

ieee membership


heavyaris
 Share

Recommended Posts

Σαν signature στο email δεν λέει απολύτως τίποτε. Άσε που τα μακρουλά signatures λένε περισσότερα για το χαρακτήρα του συντάκτη παρά για τις τεχνικές του γνώσεις.

 

Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή στον ένα από τους δύο σημαντικότερους επαγγελματικούς οργανισμούς του IT (το άλλο είναι το ACM), η συμμετοχή στα διάφορα Special Interest Groups και κυρίως, η άμεση ενημέρωση απευθείας από την πηγή. Το IEEE και το ACM μεταξύ τους έχουν το 99% όλων των δημοσιεύσεων του IT.

 

Στο τέλος, μέλος γίνεσαι επειδή θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό που είναι πραγματικά και που πηγαίνει το επάγγελμα του πληροφορικάριου, όχι αυτό που σου λένε οι διάφοροι προϊστάμενοι, οι διαφημίσεις των ΙΕΚ ή τα διάφορα certifications.

Πέρα από αυτό, τα Digital Libraries (subscriptions σε Books24x7 και Safari), online courses και πρόσβαση σε όλες τις δημοσιεύσεις είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα.

 

Είμαι μέλος και στο IEEE και στο ACM γύρω στα 10 χρόνια και δεν το μετανιώνω - γι αυτό και ανανεώνω πάντα. Μπορώ πλέον γίνω Advanced Member και στα δύο, οπότε ίσως και να το βάλω στην υπογραφή μου.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...