Jump to content

Windows Phone 7 – Released To Manufacturing


antonch
 Share

Recommended Posts

Σήμερα ανοίγουμε σαμπάνιες! Επιτέλους!

Μπράβο στα παιδιά (που ήταν και πολλά) γιατί κατάφεραν έναν πραγματικό άθλο - χωρίς ούτε μια γραμμή κώδικα από το προηγούμενο περιβάλλον (καλά, είχαν τα νέα Windows CE σαν βάση) και μέσα σε δύο χρόνια έρχονται απ'ότι φαίνεται να αλλάξουν για τα καλά τον τρόπο που δουλεύουμε (προς το καλύτερο ευτυχώς).

Link to comment
Share on other sites

Ποιοί είναι ρε παιδιά οι developers που γκρινιάζουν επειδή θα πρέπει να μάθουν τα πάντα από την αρχή? Εδώ όποιος ασχολείται με εφαρμογές κινητών αναγκάζεται να μάθει Objective C, Java ή τις παραξενιές του Symbian, στο Silverlight κολλάει? Να μου πεις ότι λένε "κάτσε να δούμε αν πιάσει" εντάξει, αλλά όποιος έχει αντέξει την Objective C δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στο Silverlight

 

Προφανώς και δεν μιλάμε για το 0.000001% των mobile developers που φτιάχνουν μόνο εφαρμογές παραγγελιοληψίας έτσι?

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς λέμε για αυτούς αλλά και για μερικές χιλιάδες που έμαθαν κουτσα-στραβά να στήνουν μια mobile εφαρμογή διαβάζοντας posts από δω και από κει.Όσο για την objective c μου αρέσει πάρα πολύ ποου προκειμένου να μπουν στο appstore περνάνε από τέτοιο μαρτύριο (αν και οι περισσότερες iphone apps είναι αστείες στην υλοποίηση - αυτό είναι άλλο θέμα). 

Link to comment
Share on other sites

Όλα χρειάζονται σε μια πλατφόρμα: μην ξεχνάμε ότι εφαρμογές WMS και CRM απογείωσαν τα WM.

Έχοντας ασχοληθεί αρκετά με το WP7 SDK CTP μπορώ να πω ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τις consumer ανάγκες των πελατών, αλλά ακόμα υστερεί σε θέματα απτά (π.χ έλλειψη copy-paste) τα οποία αναμένεται να διορθωθούν (προσωπικά δε μου αρέσουν τέτοιες ελλείψεις, διότι χτυπούσα ανελέητα - και εξακολουθώ να χτυπάω - την Apple με το iOS).

 

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό με τα WP7 δεν είναι το interface αλλά ο ολοκαίνουριος πυρήνας των CE [:D]

Το παιχνίδι θα κριθεί από το πόσο γρήγορα η Microsoft θα δώσει native πρόσβαση στα APIs αυτού...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...