Jump to content

ποσοι ειμαστε!!!


nkspeed
 Share

Recommended Posts

Τελικα ειμαστε 3000 χρηστες, ή 30 με 100 αποριες?????

εχω βαρεθει να βλεπω χρηστες τυπου τεστ123, zcdwercf, που κανουν εγγραφη σημερα, ρωτανε αυριο και εξαφανιζονται για παντα!

δεν ειναι κακο να ρωτησουμε κατι που θα επρεπε να ξερουμε!

 

λεω στην επομενη συναντηση να φερουμε και τα logs του web server.

 

ΝΚ
Link to comment
Share on other sites

πάντα σε όλες τις κοινώτητες...υπάρχουν ενεργά μέλη και ανενεργά μέλη...μέλη που εμφανίστηκαν μία φορά και εξαφανίστηκαν... και μέλη που λένε την γνώμη τους συνέχεια...

 

όλα όμως είναι μέλη.΄Υπάρχουν μέλη που γράφουν συχνά, υπάρχουν και μέλη που απλά διαβάζουν μόνο αλλά συχνά. Δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις αν αυτός που διαβάζει μόνο είναι το ίδιο με αυτόν που δεν έχει ξαναμπεί εκτός από την μία φορά...

 

από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν ένα τέτοιο στοιχεία θα μας προσφέρει κάτι.μήπως θα σταματήσεις να παρακολουθείς ή να γράφεις εσύ αν το γνωρίζεις; Θα αλλάξεις κάτι στην όλη αντιμετώπιση;

Link to comment
Share on other sites

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι αυτή που αποτελείται απο άτομα που τα διαβάζουν όλα αλλά δεν είναι καθόλου μέλη.

ΕΠίσης το πολύ καλό της υπόθεσης είναι πως το 60% των επισκέψεων στο forum και τα blogs προέρχεται απο αναζήτήσεις κάποιου θέματος στις μηχανές αναζήτησης , και πάλι απο μη μέλη.

Και τέλος υπάρχουν οι πολυγραφότατοι, οι έχοντες 1000 απορίες, οι έχοντες 1000 απαντήσεις, αυτοί που ρωτάνε και φευγουν Εϊμαστε ανοιχτοί σε όλους.

Επίσης έχει γίνει μια προσπάθεια εκκαθάρισης απο ανύπαρκτους χρήστες - φαντάσματα, και για αυτό είχαμε μείνει για αρκετό διάστημα στους 5.900 αφού κάθε μέρα ψάχναμε και σβήναμε τέτοιες περιπτώσεις.
Link to comment
Share on other sites

Νασο να ξεκαθαρισω οτι δεν με ενοχλει καθολου καποιος να εχει 1000 αποριες, οπως και να θελει να διαβαζει ανωνυμα.

Αλλα ειναι κοροιδια ο Thanasis Kladakis να εχει 3 account, ενα που ειναι ο μπαμπης ο σουγιας και ενα που ρωταει οτι του κατεβει στο κεφαλι.

 

 

 

ΝΚ

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...