Jump to content

Πάνω απο 150 συμμετοχές σε 3 ημέρες, 250 Συνολικά. Σας ευχαριστούμε. Ενημερωθείτε, εκπαιδευτείτε, ανταλλάξτε απόψεις.


Akladakis
 Share

Recommended Posts

Πάνω απο 150 συμμετοχές σε 3 ημέρες, και 250 συνολικά άτομα εκμεταλεύτηκαν την προσφορά του Super Early Bird των 135 euro για το IT Pro | Dev Connections 2010

Σας ευχαριστούμε πολύ !!!!!. Η συμμετοχή είναι συγκλονιστική, και μένουν ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι για όσους δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας χρήση αυτής της προσφοράς, θα υπάρξει κλήρωση δύο MSDN Ultimate Subscriptions αξίας 12500 ευρώ η κάθε μία, η οποία θα γίνει εντός των επομένων ημερών και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο site του event και των κοινοτήτων (autoexec.gr, dotnetzone.gr)

Από την 1η Οκτωβρίου και για άλλες 20 ημέρες η συμμετοχή θα κοστίζει 150 ευρώ. Ενώ για τις τελευταίες ημέρες πριν το event η τιμή θα είναι 230 ευρώ.

Και φυσικά εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του event.

2 μέρες, 4 παράλληλα tracks γεμάτα με 29 ομιλίες από 30 ομιλητές.

Εδώ δεν θα βαρεθείτε με ανιαρές παρουσιάσεις γεμάτες θεωρία για μια …παράλληλη πραγματικότητα. Αν και κάποιες ομιλίες αναφέρονται στο  ... cloud, το περιεχόμενο είναι προσγειωμένο και έχει άμεση πρακτική εφαρμογή.

Και επειδή έχει περάσει η εποχή που βασιζόμασταν σε άλλους, σε θαύματα, σε επιχειρήσεις που δεν κλείνουν ποτέ από τις οποίες θα παίρναμε και σύνταξη (!?), σε ένα ...τυρί που δεν τελειώνει, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Η νέα γενιά εκ πεποιθήσεως και οι παλιότερες από ανάγκη, πλέον στηρίζονται στα προσόντα, στις γνώσεις και στην προσωπική τους αξία, που θα τους ακολουθεί όπου κι αν βρεθούν.

To IT Pro | Dev Connections 2010 φιλοδοξεί να βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση.

Ενημερωθείτε, εκπαιδευτείτε, ανταλλάξτε απόψεις, μοιραστείτε την ενέργεια της κοινότητας που όλοι ανήκουμε.

Σας περιμένουμε.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...