Jump to content

Αλλη μια χρονιά, τα μέλη του autoexec, μεταξύ των ...ειδικών στο Teched Europe 2010 (Berlin)


Recommended Posts

Και φέτος, οι διοργανωτές του Teched Europe, το οποίο και γίνεται στο Βερολίνο, εμπιστεύτηκαν μέλη του autoexec.gr για να παρευρεθούν σαν ειδικοί στο event.

Για να εξηγήσω σε όσους δεν το ξέρουν, το Teched είναι πολύ μεγάλο event που κάνει η Microsoft σε όλο τον κόσμο και συγκεντρώνει χιλιάδες άτομα, IT Pros και Devs οι οποίοι ενημερώνονται, εκπαιδεύονται και συζητούν για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της διεθνούς αγοράς IT. Κάτι σαν το...IT Pro|Dev Connections δλδ αλλά στο λίιιγο πιο μεγάλο .[:D]

Στο ευρωπαϊκό Teched μαζεύονται περίπου 5000-7000 άτομα από την Ευρώπη και αλλού. Οι διοργανωτές λοιπόν, ζητούν εθελοντές μεταξύ των κοινοτήτων παγκοσμίως (MCT, MVP, αλλά και ...απλό λαό). Φαντάζομαι ότι δηλώνουν αρκετοί, γιατί πρόκειται για μεγάλη εμπειρία.  Όσοι επιλεγούν, βρίσκονται στα booths των προϊόντων και απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού, αλλά και ενημερώνουν για τις τεχνολογίες που εκπροσωπούν. Άλλοι βοηθούν τους συμμετέχοντες να τρέξουν τα labs.

Στην παραπάνω διαδικασία συμμετέχουν και έλληνες, και παραδοσιακά επιλέγονται εδώ και χρόνια. Η πολύ αποτελεσματική τους παρουσία, επιβραβεύεται με την επιλογή τους σε πολλά Teched events, εδώ και χρόνια. Μπορώ να θυμηθώ, πριν από 3 χρόνια στην Βαρκελώνη, που ήταν η πρώτη φορά που είχε επιλεγεί ο υποφαινόμενος, ότι σχεδόν σε κάθε περίπτερο είχαμε Έλληνα. Αυτό πρέπει να ήταν το ρεκόρ μας με 8 συμμετοχές. Να αναφέρω επίσης την παρουσία του Zookeeper του autoexec Αντρέα Τσούχλαρη από τότε που ... ο μεγαλύτερος δίσκος ήταν 40 ΜΒ και πολεμούσαμε με βέλη. (Πριν ανακαλυφθούν τα ρηχά πιάτα που λέει και κάποιος άλλος). Τότε νομίζω δεν το λέγανε Teched, αλλά … σατουρνάλια.

Φέτος λοιπόν , καλά μαντέψατε και πάλι θα είμαστε εκεί να μοιράσουμε γνώση στον κόσμο. [H]

Από πλευράς autoexec.gr επιλέχθηκαν

1. Χρήστος Σπανουγάκης. Στην ομάδα του Springboard που ασχολείται με τα client λειτουργικά και MDOP (App-V κλπ) για τα οποία θα μας μιλήσει και στο IT Pro | Dev Connections.

2. Θανάσης Κλαδάκης (Δεν τον ξέρω). Στην Ομάδα Server & Cloud. Δεν είναι μετεωρολογικό group. Θα βρίσκεται στο τμήμα του Virtualization. Θα έχει και τον Hyper-Vaggeli για υποβολέα.

Από το αδελφό dotnetzone.gr θα είναι ο Ηλίας Μαρκέλης (Developer), για να υποστηρίζει τα labs και να δείχνει στους συμμετέχοντες τη σωστή χρήση των προϊόντων. Επίσης θα είναι ο γνωστός Αζουραίος, Παναγιώτης Κεφαλίδης στο τμήμα του Azure ( σύνεφα κι αυτός, IT Pro | Dev Connections επίσης, MVP )

Αναμένουμε και άλλες επιλογές αφού δεν έχουν κλείσει οι θέσεις.

Όσοι βρεθείτε στο Βερολίνο 8 με 12 Νοεμβρίου περάστε από τα booths να τους δείτε και να τους…υποστηρίξετε. Όσοι δεν έχετε δηλώσει και το σκέφτεστε, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα αφού πρόκειται για μοναδική εμπειρία.

Όσοι δεν θα έρθετε, να περιμένετε το IT Pro | Dev Connections στις 27-28 Νοεμβρίου, όπου θα σας μεταφέρουμε ότι μάθουμε εκεί.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά, εκτός απο το να τριγυρίζω στο booth θα με βρείτε και στο Windows Azure BootCamp στις 9, 10 και 11 του Νοέμβρη, 12:00 με 13:00 και 14:30 με 15:30 μαζί με τον Brian H. Prince. Όποιος θέλει, be my guest ;)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...