Jump to content

HTTrack Website Copier?


spessartite
 Share

Recommended Posts

Καινούργιος στο μερος αυτο χαιρετώ ολους εδώ μέσα[:)]

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος άλλα μην ξέροντας που να κάνω την ερώτησή μου θεώρησα πως ειναι το ποιο κοντινό

Θέλω να ρωτήσω με το    HTTrack Website Copier αφού κατεβάσω μια ιστοσελίδα μπορώ να την επεξεργαστώ σαν να ει ναι δική μου? και σε flash μορφή?

Δλδ αφού κατεβάσουμε το site μας παρέχει όλη την βάση δεδομένων που είναι απαραίτητη ώστε να την επεξεργαστούμε?

Ευχαριστώ[:)]   

 

Link to comment
Share on other sites

Spessartite καλωσορισες.

Καταρχην το httrack δε θα στο κατεβασει το site οπως ακριβως ειναι. Ομως ειναι καλυτερο απο αλλα προγραμματα για αυτη τη δουλεια.

Απο εκει και περα για να το επεξεργαστεις θα πρεπει να βρεις εναν web editor ή αν ξερεις προγραμματισμο ανοιξε την σελιδα με επεξεργαστη κειμενου και κανε αλλαγες. Επισης οσον αφορα τους επεξεργαστες σελιδων π.χ. dreamweaver θα πρεπει να ξερεις οτι καποιος θα στην κανει καλυτερα τη δουλεια για ενα συγκεκριμενο site αναλογα με την τεχνολογια που χρησιμοποιει.

Οσον αφορα το flash θα πρεπει να υπαρχουν τα αρχεια swf, xml, οι εικονες και βεβαια να βαλεις τις σωστες διαδρομες δικτυου στον κωδικα.Αυτα το προγραμμα ΔΕ στα κατεβαζει αυτοματα. Ομως σκεφτηκα τι να κανεις κ μολις το δοκιμασα. Θα δεις μεσα στον κωδικα τις διαδρομες δικτυου για τα αρχεια του flash π.χ. www.site.com/documents/flash.swf. Θα πας στο httrack. Θα το βαλεις καρφωτα. Και ετσι θα σου κατεβασει το αρχειο swf.Το ιδιο θα κανεις και με το xml το οποιο θα πρεπει να επεξεργαστεις ξεχωριστα απο τις αλλες σελιδες που σου κατεβασε το προγραμμα(ουσιαστικα θα αλλαξεις τις διαδρομες του swf και των εικονων). Ισως και τις εικονες να χρειαστει να τις κατεβασεις καρφωτα. Στο site που δοκιμασα μολις τωρα πετυχε.Δεν ξερω αν καποια site εχουν προστασια αντιγραφης.

Βαση δεδομενων π.χ. mysql με ονοματα χρηστων, κωδικους κτλ δε θα σου κατεβασει.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε MCP ευχαριστώ πολλή για την απάντηση σου

κατέβασα την ιστοσελίδα που ήθελα και μέσα στον φάκελο  περιέχει αυτα

αλλα xml δεν εχει  

Τι εννοείς? Θα δεις μεσα στον κωδικα τις διαδρομες δικτυου για τα αρχεια του flash π.χ. www.site.com/documents/flash.swf. Θα πας στο httrack. Θα το βαλεις καρφωτα.? γιατι εβαλα www.site.com/documents/flash.xml. και μου λέει σφάλμα

Θες να σου δώσω με πμ την σελίδα?

 

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτη την περιπτωση το swf εχει ενσωματωμενα τα παντα, διαδρομες εικονων αλλα και τις ιδιες τις εικονες. Αυτο που χρειαζεται ειναι ενα προγραμμα οπως το το swf decompiler και το flash της adobe για να το επεξεργαστεις.Το προγραμμα swf decompiler μετατρεπει αρχεια swf σε fla, ανοιγει swf που ειναι decrypted και μπορεις να κανεις καποια βασικη επεξεργασια οπως να αφαιρεσεις καποια στοιχεια του swf και κατοπιν να το κανεις export.

Για να παιξεις δυνατα χρειαζεσαι το flash της adobe. Εκει κανεις τα παντα..προσθετεις εικονες και γενικα αλλαζεις πραγματα. Θα πρεπει πρωτα να μετατρεψεις το swf με το swf decompiler σε fla και μετα θα κανεις αλλαγες με το flash της adobe. Στην καρτελα δεξια που λεει library ειναι οι εικονες. Απο το menu file κανεις import εικονες στο library.Στο τελος θα το κανεις export σε swf.Αυτο θα γινει στο file- publish.Πιο πριν κοιτα τα publish setting να δεις αν το κανει σε swf.

Αν δεν εισαι γνωστης απλα μην ασχοληθεις καλυτερα και εγω δεν ξερω αν θα μπορεσω να σε βοηθησω αμεσα γιατι ηδη εφαγα μια ωρα δοκιμων(δυσκολο να τα θυμαμαι ολα)  για αυτα.....

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...