Jump to content

Online επιλογή των ομιλιών που θα παρακολουθήσετε.(IT Pro | Dev Connections 2010)


Akladakis
 Share

Recommended Posts

Δύο μέρες έχουν μείνει μέχρι την λήξη του Early Bird (20 Οκτωβρίου) και ήδη η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες, και πλέον μας απασχολεί η σωστή κατανομή των συμμετεχόντων στις αίθουσες ώστε να μπορούμε να χωρέσουμε άνετα.

Για να γίνει αυτό θα θέλαμε να συμπληρώσετε ενδεικτικά ποιες ομιλίες θα παρακολουθήσετε στο event, χωρίς να είναι δεσμευτικό αν αλλάξετε γνώμη, ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε αν το μέγεθος της αίθουσας θα καλύψει την συμμετοχή.

Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε στην περιοχή μελών, με credentials που θα πρέπει να έχετε λάβει ήδη με σχετικό email (αν έχετε δηλώσει συμμετοχή) από το production@itprodevconnections.gr.

Το email αυτό έχει τίτλο  «Access Members area at www.itprodevconnections.gr» και όσα αναφέρει θα σας φανούν χρήσιμα και κατά την διάρκεια του Event.

Μόλις συνδεθείτε θα πρέπει να πλοηγηθείτε στο Συμμετοχή/περιοχή μελών/ερωτηματολόγια και να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε τις προτιμήσεις σας. Και πάλι θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτό έχει ενδεικτικό χαρακτήρα και μπορείτε να αλλάξετε γνώμη ανά πάσα στιγμή εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Στην περίπτωση που τελικά οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από τις θέσεις θα τηρηθεί η σειρά προσέλευσης.

Για να μπορέσετε δε να λάβετε μέρος στις κληρώσεις με τα special δώρα που θα δοθούν, τα credentials που περιλαμβάνονται στο email θα είναι απολύτως απαραίτητα. Οπότε φροντίστε να τα καταγράψετε και να τα έχετε διαθέσιμα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύ μεγάλη συμμετοχή σας.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Συνδεθηκα και δηλωσα τις παρουσιασεις που θέλω να παρακολουθησω αλλα ...... υπαρχουν και καποιες παρουσιασεις που με ενδιαφερουν και γινονται την ιδια ωρα. Δυστυχως ή ευτυχως κλωνο δεν εχω οπότε πως θα μπορεσω να παρακολουθησω και αυτες που εχασα ;

Θα μου δωσετε την δυνατοτητα να τις κατεβασω για να τις παρακολουθησω (και δεν αναφερομαι στην παρουσιαση του power point ) .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
 Share

×
×
  • Create New...