Jump to content

Το γεγονός της χρονιάς: ITPro Dev Connections 2010


atsouch
 Share

Recommended Posts

Συγαρητήρια για άλλη μία φορά σε όλους όσους οργάνωσαν την εκδήλωση. Είχε από όλα! Μπορεί να υπάρχει ένας φόβος για το Cloud αλλά για όσο υπάρχει μία δυνατή και σταθερή κοινότητα δεν φοβόμαστε τίποτα ;)

 

Συγχαρητήρια και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους (ομιλητές, παρασκηνιακούς ITPros και developer) για το event! Πραγματικά - το είπα και προσωπικά σε κάποιους από εσάς - χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα! [:D]

 

Έφυγα ενθουσιασμένη, ένιωσα ανακουφισμένη, αλλά και αισιόδοξη που είδα ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους και εξελίσσονται μέσα απ' αυτή. Μπράβο σε όλους σας και ευχαριστούμε πολύ γιατί ξέρουμε πόσο κουραστήκατε - αφιλοκερδώς - για να κάνατε τέτοια υπέρβαση!

 

Του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά, θα έρθω να βοηθήσω εθελοντικά!

 

P.S Παρακαλώ του χρόνου να έχετε κανένα small t-shirt ... έστω για αυτές τις μετρημένες στα δάχτυλα γυναίκες ... και ένα για τον Νάσο γιατί τον βλέπω size XS του χρόνου έτσι όπως πάει χεχεχε!

 

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά το ITPROdevconnections είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα στα χρόνια της πληροφορικής στην Ελλάδα.

Αυτή η επιτυχία οφείλετε σε όλους μας. Σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση, στους ομιλητές και βέβαια στους συμμετέχοντες.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω οτι το σενάριο που έιδαμε στο keynote, δηλαδή, να γυρίσει αυτόματα το workload απο την on-premises υποδομή στο cloud !!!! είναι παγκόσμια πρεμιέρα !!!! Οταν είμασταν στο Tech-Ed και ο Βαγγέλης, προσπάθησε, να το συζητήσει με κάποιους απο product groups, τον κοιτάγανε με ανοιχτό το στόμα !!!

Αυτό που απολαύσαμε εμείς αρκετοί στον πλανήτη γη το έχουν απλά ονειρευτεί !!!! 

Τώρα πια θεωρώ καθήκον μας να γίνει θεσμός !!! και θα γίνει !!!

EXPERIENCE THE COMMUNITY !!!! 

Link to comment
Share on other sites

Για τον λόγο που αναφέρεις φίλε Παναγίωτη, θα κάνουμε Autoexec Event και θα δούμε step by step, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε το Private Azure...:-) αλλά και την δρομολόγηση της κίνησης στο Public Azure!

V

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

To ITPro Dev Connections 2010 τελειώσε, και σίγουρα αποτελεί το μεγαλύτερο event που έχω συμμετάσχει τόσο ενεργά στην διοργάνωση του.

Για πολλές μέρες δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου πόσο καλά πήγε. Μεγάλη επιτυχία που φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς μεγάλο προσπάθεια. (Ρωτήστε τον αυχένα μου)

Σκέφτηκα λοιπόν ότι πουθενά δεν αναφέρθηκαν σαφώς όλοι όσοι συμμετείχαν για το event αυτό.

Για αυτό έφτιαξα το παρακάτω post:

Εδώ και μέρες θέλω να γράψω ονομαστικά ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στο event και το έκαναν πραγματικότητα, για να υπάρχει για ..τις μελλοντικές γενιές. Η σειρά δεν έχει σημασία, αν και κάποιοι ήταν ...αναντικατάστατοι. Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παραγουάη ήταν σε συνεχή επαφή για να οργανώσουν αυτό που είδατε. Ξεκινάω λοιπόν

Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους της κοινότητας για την συμμετοχή τους στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ του event :

  1. Ανδρέας Τσούχλαρης. Γενική επιμέλεια, παραγωγή ...τα πάντα. Οργάνωσε το event, τουλάχιστον από 4 διαφορετικές χώρες, στις οποίες βρέθηκε τους τελευταίους 5 μήνες. Ήταν ο πατέρας μας, ο διαιτητής, αυτός που έλυνε τους γόρδιους δεσμούς. Η παρουσία του στο διήμερο έλυσε όλα τα απρόβλεπτα προβλήματα. Elasticity στην πράξη.

  2. Γιώργος Καπνιάς. Οργάνωση και επιτροπή περιεχομένου. Μέλος της πριβοήτης επιτροπής "στρατοδικείο" με σήμα το βούρδουλα. Αυτό τα λέει όλα.

  3. Βαγγέλης Καψαλάκης. Τι να πει κανείς? Η ψυχή του event. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να έχει ακούσει τόση γκρίνια, τόσο βρίσιμο αλλά και ταυτόχρονα τόσα πολλά να κρέμονται από πάνω του. Τα κατάφερε τελικά όλα. Hyper-άνθρωπος , Hyper-παιδί, απλά Βαγγέλης.

  4. Κώστας Πάντος. Με αυξανόμενες στροφές στην απόδοση και μείωση στις απαιτούμενες εργατοημέρες, αποτελεί τον εμπνευστή και δημιουργό του Site και των πολλών ευκολιών που αυτό μας παρείχε φέτος.

  5. Αντώνης Χατζηπαυλής. Ο θείος Αντώνης, ήταν αυτός που μας έφερε στο EKETE, που συντόνισε, οργάνωσε, κυνήγησε ομιλητές, sponsors. Η σοφία τους έλυσε προβλήματα. Η πείρα του έδωσε το κάτι παραπάνω σε όλους,

  6. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ήρεμη δύναμη, σταθερή αξία στις δύσκολες αποστολές. Πάντα παρόν στα μαραθώνια live meetings.

  7. Γιώργος Βαράκης. Μια όαση σταθερότητας μέσα σε ένα χάος αβεβαιότητας. Απόλυτη ηρεμία σε βαθμό αφασίας ακόμα και εν τω μέσω τυφώνα. Χωρίς την IQ solutions του δεν θα είχε υπόσταση το event. Πάντα υπήρχε ένας διακριτικός έλεγχος μην πάρει τα λεφτά και την κοπανήσει.

  8. Μάνος Κελαιδίτης. Άλλη μια ήρεμη δύναμη, την οποία κάναμε τα πάντα για να διαταράξουμε. Επιτροπή περιεχομένου, οργάνωση, παραγωγή, δύσκολες αποστολές (μπύρες). Ας όψεται το TEDx. Παροιμιώδης ο προσήλωση στις προδιαγραφές.

  9. Χρήστος Σπανουγάκης. Εμπνευστής των "event" με την μορφή που έχουν σήμερα. (Α ρε κατακαημένε Άντυ). Σχεδιασμός, οργάνωση, εκτέλεση. Παραγωγή και μονταζ video on the fly. Ομιλητής με διεθνή εμπειρία.

  10. Παναγιώτης Κεφαλίδης. Cloud Boy, ο νεώτερος εκ των οργανωτών. Το πιο δυνατό μικρόφωνο σε pc ever. Η ψυχή των live meeting. Η συμμετοχή του στο keynote πάντα σε αμφισβήτηση (όποιος νομίζει ότι είναι keynote speaker να κάνει ένα βήμα μπροστά). Μέχρι teleferik έφερε στο event. Να μην αναφέρω τις επιδόσεις στο kinect. Cloud Power.

  11. Δημήτρης Παπίτσης. Εκ των αρχαιοτέρων στις διοργανώσεις. "Μα καλά είχαμε meeting σήμερα?" Τρέμε Αγγελόπουλε.

  12. Γιώργος Ανδρίτσος, Γιώργος Καβαλάκης, Νίκος Καστανάς, Γιάννης Κατσιώτης, Ιορδάνης Τσαφαρίδης, Φίλιππος Παναγιωτίδης. Δημοσθένης Στελάκης (που τον κρύβατε αυτόν) Εθελοντές που έδωσαν τον χρόνο τους στους τομείς οργάνωσης, λειτουργίας και διεκπεραίωσαν τις λιγότερο "λαμπερές" εργασίες. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την αίσθηση του "επιτυχημένου" σε όλους τους τομείς event. Έδωσαν σάρκα και οστά στο λεχθέν "Στα community events και επιστήμονας να είσαι, σκατά θα καθαρίσεις".

  13. Γιώργος Μπιρμπίλης, Δημήτρης Γκανάτσιος, Γιάννης Παναγόπουλος, Αγγελος Μπιμπούδης, Θανάσης Διόγος (Δεν κατεβαίνω με τίποτα) Γιάννης Μπανιώτης, Κυπριανός Βασιλόπουλος (Τρόμαξε μας κι άλλο) , Γιώργος Παπαδάκης, Αλέξανδρος Λέζος, Δημήτρης Μουτζούρης-Λυγερός, Νίκος Παλλαδινός (F# Rules), Κωνσταντίνος Παπαναγιώτου, Κώστας Μπάκας, Κώστας Μυλωνάκης, Γιώργος Σπληλιώτης, Παναγιώτης Κουρής (and family), Παύλος Καλογεράς, Απόστολος Μπεκιάρης. Ομιλητές που έδωσαν περιεχόμενο και αξία με την παρουσία τους στο event.

  14. 10δες μέλη που δεν αναφέρω εδώ, για το κουράγιο και την υποστήριξη από την πρώτη μέρα που ανακοινώσαμε το event. (Mr. Ζόντος ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή)

  15. Σύζυγοι, Δεσμοί, γονείς και παιδιά όλων των παραπάνω για την απίστευτη υπομονή και υποστήριξη. (Κα. Κελαηδίτη σας παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε)

  16. Sponsors. Ξέρουν αυτοί. Χωρίς καύσιμο το όχημα δεν κινείται. (Ισαβέλλα, Νικόλα special thanks).

  17. ΕΚΕΤΕ, αξιοπιστία, καθαριότητα, τέλειο φαγητό. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

  18. Video tooth. Επαγγελματισμός, τεχνολογία , εμπειρία απο κορυφαία events. Πιστεύουμε ότι μας αγαπάνε όσο τους αγαπάμε.

  19. Φωτογράφοι, καμεραμάν, τεχνικοι. Κορυφαία ατάκα: “Είστε χειρότεροι και απο συνέδριο γιατρών. Εκεί κάτι καταλαβαίνουμε σε σας τίποτα. Μόνο το cloud” . Ναταλία δεν σε ξεχνάμε, ευχαριστούμε. Ούτε και σένα Κυριάκο designer.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Ελπίζω ακόμη περισσότεροι να υποστηρίξουν την επόμενη μας προσπάθεια.

(Κελαηδιτης, Παπαδημητρίου και Ισαβέλλα (call me Patty) Μπενέκου εργάζονται αόκνως ακόμη και τώρα για να πάρετε τα video και τις παρουσιάσεις σε αξιοπρεπή μορφή.)

Υ.Γ. Μία φίλη που διάβασε το post, μου λέει:

“Καλά μόνο αυτά είχες να πεις? (σ.σ.!!!)

Εδώ γίνανε θαυμαστά πράγματα. Τα δυο communities (autoexec.gr και dotnetzone.gr ) πρώτη φορά συνεργάστηκαν με τέτοιο τρόπο. IT Pros  και Devs ( και ST Pros) ήρθαν τόσο κοντά και αντάλλαξαν απόψεις.  Η αποθέωση του team spirit.  Σχεδόν 40 άτομα με πολύ δυνατές και αυτόνομες προσωπικότητες παραμέρισαν εγωισμούς και συνεργάστηκαν (σχεδόν) ομαλά και αποτελεσμετικά. Όλοι γίνατε καλύτεροι. Κάθε ένας απο σας πήρε στοιχεία απο τον άλλο και βελτιώθηκε  σαν επαγγελματίας, σαν ομιλητής. Όλοι μαζί αποκτήσατε νέες δυνατότητες. Περισσότερος κόσμος αποφάσισε να μπει στην μεγάλη παρέα των τεχνικών κοινοτήτων. ”

Τελικά μάλλον είχε δίκιο.  Τόσα πολλα έγιναν όμως., πως να τα πεις σε ένα post. Δεσμευόμαστε να το επαναλλάβουμε !

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...