Jump to content

exchange 2010 certificates


panos83
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Εχω μια απορία και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Έχω έναν exchange 2003 και ήρθε η ώρα για αλλαγή περιβάλλοντος σε exchange 2010.Όλα θα γίνουν με high availability δηλαδη Cas array και DAG.To ερώτημα μου είναι αν πέρα απο το legacy,autodiscover κλπ στο certificate που θα αγοράσω πρέπει να συμπεριλάβω και τα internal name καθε server συν του cas array και το όνομα του dag?Με έχει μπερδέψει λίγο αυτο.Nα σημειώσω οτι το Publishing θα γίνει από TMG ARRAY στο DMZ.

Eυχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

θα βάλεις το ίδιο και στον TMG Και στους CAS ? <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

μπορείς να βάλεις αυτό που θα αγοράσεις στον TMG Και μέσα να βάλεις από Internal CA για να γλυτώσεις μερικά alternative names και να σου κοστίσει λιγότερο.

 

Link to comment
Share on other sites

Σωστά αλλά στο εσωτερικό Certificate DAG και Mailbox ,οπως είπε σωστά ο v_pasch, δεν χρειάζετε. Όλα τα αλλα ναί, και εννοείτε να το κανει Trust Και ο TMG τον Internal CA σου.

Αν ενεργοποιήσεις και Outlook Anywhere Προσοχή το CN του certificate στον TMG να ειναι το FQDN για το Outlook Anywhere. (Λογικα το ίδιο με το OWA)

δες και το Guide του Greg Taylor για Publish Exchange 2010 με TMG:

http://msexchangeteam.com/archive/2010/07/16/455492.aspx

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...