Jump to content

exchange 2003-2010 coexistance


panos83
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

έχω εναν exchange 2003 ο οποίος έχει owa σαν mail.company.com.Το θέμα μου είναι ότι το Hostname του exchange 2003 ειναι mail.Ίδιο δηλαδή με το owa.Πώς θα μπορέσω να έχω redirection του owa απο τον παλιό στο νέο exchange?Δηλαδή πώς θα πρέπει να σετάρω τα dns ώστε να το επιτύχω αφου αλλάζοντας την A εγγραφή δεν θα βλέπουν οι clients τον παλιο exchange!!!

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Στους ακόλουθους συνδέσμους θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις «redirection από τον 2003 στον 2010»

·         OWA Redirection and Proxy Scenarios (Exchange 2003/Exchange 2010)

·         Migrate from Exchange Server 2003 to Exchange Server 2010 (Part IIΙ-a)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ χρήσιμα τα αρθρα και ευχαριστώ.Το πρόβλημα μου δυστυχώς δεν το αναφέρει μέσα γιατί είναι και περίεργη κατάσταση.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι άν θα πρέπει στο Internal dns που έχει μια εγγραφη Α που δείχνει τον exchange πρέπει να βάλω κάτι άλλο πριν τρέξω την εντολή απο το shell.Γιατί μπορώ να φτιάξω εγγραφή στον DNS legacy και να δείχνει τον παλιό exchange αλλά πώς θα γυρίσω την ip της παλιάς εγγραφής?Εκτός αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου το internal url και ασχοληθώ κανονικά με το external.

Link to comment
Share on other sites

πες μας λίγο το DNS setup σου, εχεις internal DNS Server και το Internet domain σου ειναι hosted σε External DNS Servers ?

πεζεις OWA και στο internal network  ? γιατι αν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό redirection οι αλλαγές πρεπει να γίνουν μονο στους External Servers Και να ενημερώσεις το αντιστοιχο Legacy URL για να ξέρει ο Exchange 2010 που θα στείλει τους 2003 users.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...