Jump to content

Live webcast request


vassilis
 Share

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο link που μπορεί κανείς να ζητήσει κάποια παρουσιάση για συγκεκριμένες τεχνικές ή προϊόντα? Κάτι σχετικό είχε υποθεί στο τελευταίο μηνιαίο meeting .

Link to comment
Share on other sites

συνολικά για διάφορες λύσεις ψάχνεις;

 

δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο...

 

αλλά αρχικά για να σου πούμε...

θα προτιμούσα να ήξερα αν υπάρχει συγκεκριμένο budget... όριο ατόμων που θέλουμε να παρακολουθεί το live webcast κλπ κλπ...

 

η απλά ψάχνεις γενικά όλες τις δυνατές λύσεις;

Link to comment
Share on other sites

Στη τελευταία συνάντηση του Φεβρουαρίου ανέφερε ο Κλαδάκης ότι υπάρχει εδώ μέσα ένα link που μπορεί κάποιος να προτείνει το επόμενο θέμα συζήτησης σε ένα Live ή web meeting. Δεν έχω καταφέρει να το βρω μέχρι τώρα. Αναφερόταν στο site Autoexec.

Link to comment
Share on other sites

Ο κύριος Κλαδάκης ανέφερε το παρακάτω thread στο οποίο μπορεί ο καθένας να αναφέρει περιεχόμενο που θα του φαινόταν ενδιαφέρον για τα επόμενα Autoexec Events (όχι web meetings)

Link to comment
Share on other sites

Είπα προφανώς για ζωντάνα events αλλά και για Live meeting ακόμα σε συνεργασία με κάποιον MVP θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε.

Δεν μένει παρά να γίνει η πρόταση στο thread Που υπέδειξε ο Γιώργος Βαράκης.

Για να μην υπάρχει καμία παρανόηση, ο μόνος λόγος που προτείνουμε συνεργασία με MVP είναι επειδή εκείνοι έχουν στη διάθεση τους την Live meeeting πλατφόρμα. ΑΝ κάποιος έχει δικά του μέσα, είμαστε πρόθυμοι να τον προβάλουμε από το autoexec.gr

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...