Jump to content

2η μέρα στο MCT Summit 2011


Recommended Posts

H σημερινή μέρα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα για την ελληνική ομάδα. Δύο εκλεκτα μέλη της (Χρήστος Σπανουγακης και Ηλιας Μαρκέλης) είχαν τις παρουσιάσεις τους. Αμφότεροι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού τους.

 


 

Ακόμα έγιναν οι εκλογές για το προεδρείο του MCT Europe με διετή θητεία και ο δικός μας Χρηστος παρέμεινε στην θέση του γενικού γραμματέα για ακόμα δυο χρόνια.

 

 


 

Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι η ελληνική ομάδα δέχεται αρκετές πιέσεις ώστε να αναλάβει την επόμενη διοργάνωση του MCT Summit 2012. Φυσικά μια τέτοια απόφαση δεν είναι τέτοια που πρέπει να παρθεί στο πόδι αν και όπως καλα ξέρετε μπορούμε άνετα να την κάνουμε, το έχουμε αποδείξει αυτο με τα IT PRO DEV. Για το λόγο αυτο ζήτησα να γινει μια διαδικασία με την οποία θα γίνει πραγματική αξιολόγηση των υποψηφίων πόλεων. Με την επιστροφή θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για το θέμα αυτό.

 

 


 

Σήμερα ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα με αποκορύφωμα την παρουσίαση του Μαθιου Ρος σχετικά με τι νέο έρχεται σε σεμινάρια και εξετάσεις. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα καθώς η επίσημη ανακοίνωση θα πρέπει να γίνει απο αυτούς τον επόμενο μήνα στην Αμερική. Μερικές μέρες υπομονή και θα σας λυθούν όλες οι απορίες σας.

 

 


 

Αύριο θα είναι ακόμα μια ενδιαφέρουσα μέρα καθώς το αγαπητό μας cloud boy aka Παναγιωτης Κεφαλιδης θα έχει την δική του παρουσίαση.

 


 

Με αυτα τα λίγα σαν καλημεριζω απο το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου καθώς πρέπει να κοιμηθώ για να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...