Jump to content

Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο;;; No No! Μένουμε Ελλάδα για ITPro|DEV Connections!


Recommended Posts

Ε, άνθρωπε της Πληροφορικής! Αν σου αρέσει το τραγουδάκι που λέει "Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο", κάτσε να το αναλύσουμε μια στιγμή.

 

Στο Λονδίνο έχεις πάει. Και να μην έχεις πάει, δεν χάνεις και τίποτα. Βρέχει συνέχεια και κυκλοφορούν διάφοροι trendy τύποι κραδαίνοντας άσπρα laptops με ένα δαγκωμένο μηλαράκι ζωγραφισμένο πάνω τους. Ασε που δεν έχει TechEd.

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, το magic bus μπορεί να σε πάει είτε στο Άμστερνταμ που ΘΑ γίνεται η TechEd Europe από εδώ και πέρα (αλλά όχι ακόμα), είτε στο Βερολίνο όπου ΓΙΝΟΤΑΝ η TechEd μέχρι τώρα (αλλά όχι πια).

Ητοι, πας Αμστερνταμ, ήρθες νωρίς. Πας Βερολίνο, ήρθες αργά. Πας Λονδίνο.... ήρθες λάθος.

Εχεις ξεχάσει που ακριβώς θέλεις να πας; Θα σου πούμε εμείς

 

ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!

Το Νοέμβριο έχει ITPro|DEV Connections στην Αθήνα. Δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε οτι δε θα βρέχει, αλλά μπορούμε να σου εγγυηθούμε οτι δε θα έρθεις ούτε αργά ούτε νωρίς. Θα έρθεις ακριβώς στην ώρα σου για το μεγαλύτερο event πληροφορικής στην Ελλάδα. Και τη δόση σου από Microsoft τεχνολογίες θα πάρεις, και το μεγαλύτερο ύψος στο οποίο θα βρεθείς θα είναι λίγο πιό πάνω από το επίπεδο της θάλασσας (που, παρεμπιπτόντως, είναι ζεστή και το Νοέμβριο).

 

Σύντομα θα ανοίξει η υποβολή ομιλιών

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...