Jump to content

Οι διακονιάρηδες και η επιστροφή στην κακομοιριά...τα εν δήμω!


outis
 Share

Recommended Posts

Τελικά θα μου λύσετε την απορία; Ποια είναι καλύτερη λύση Virtualization? διαβάζω τόσες ώρες και απορώ... Σκοπός μας είναι η προσωπική επίθεση ή η ενημέρωση;

 

Θέλετε να συγκρίνουμε το SharePoint με τις ανταγωνιστικές λύσεις;

 

Τα windows?

Τον SQL?

Τον Exchange?

Τον Lync?

 

Το community? τους partners? ή ακόμα και τους πελάτες μας???

 

Έχουμε χάσει το νόημα και την ουσία νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, μάλλον κάποιοι χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές... Η παραπάνω συζήτηση έχει ξεφύγει εντελώς από τα συνηθισμένα στο autoexec.gr και πέρα από την έντονη αντιπαράθεση τεχνολογιών, οικονομικών στοιχείων και εμπειριών (καλών ή κακών) που έχουν πάντα ενδιαφέρον έχουμε περάσει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με κάποιον άλλον, προτείνω να βρεθούν μια από τις Τετάρτες που συναντιόμαστε και, με κοινό ή χωρίς κοινό, να αντιπαρατεθούν.  Άστε που για να διαβάσεις to thread πρέπει να φας μια μέρα από την άδειά σου.

Πριν κλειδώσω το thread να υπενθυμίσω στους εμπλεκόμενους (γιστί αναφέρθηκε κάτι για μεροληψία από τη μεριά του site) ότι από την δημιουργία του πριν από χρόνια το autoexec.gr ήρθε σε επαφή με περίπου 1500 εταιρείες και στελέχη του χώρου μας ζητώντας συμμετοχή (οποιασδήποτε μορφής "άνευ οικονομικής υποχρέωσης") χωρίς να αποκλείω vendor ή τεχνολογία. Δεν είμαστε το appleinsider.com ή το linuxrulez.gr και δεν θέλουμε να γίνουμε (να καταντήσουμε θα έλεγα). Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι στη χώρα μας οι περισσότερες εταιρείες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για αυτό που ονομάζουμε κοινότητα, τους εργαζόμενους κλπ. στον χώρο τους έχουν ... (βάλτε όποιο επίθετο θέλετε) και μετά κλαίγονται για κρίση και αναδουλειές. Μέχρι σήμερα εκτός από τη Microsoft στον χώρο του λογισμικού και της Xerox και της Dell από hardware (και 1-2 ακόμη μικρές εταιρείες από τον χώρο του security) που μας έχουν στηρίξει σαν κοινότητα με διάφορους τρόπους, οι υπόλοιποι ή δεν έχουν καταλάβει τι παίζεται εδώ ή δεν έχουν όρεξη να σχοληθούν. Δεν θα παρακαλέσουμε. Όσοι έχουν μυαλό ας το χρησιμοποιήσουν. Οι περισσότεροι στο autoexec.gr και ειδικά οι bloggers του, οι οποίοι δεν έχουν κανένα περιορισμό θεμάτων ή εποπτεία παρά μόνο να είναι κόσμιοι και να μην γράφουν ανακρίβειες (όποτε συνέβη αυτό και υπήρχαν αντικειμενικά στοιχεία έγινε άμεσα παρέμβαση για διόρθωση του κειμένου), έχουν εμπειρίες και πείρα από πολλαπλούς vendors με παλιές και νέες τεχνολογίες και εργάζονται στον χώρο του IT οπότε μπορούν να κρίνουν πότε κάποιος λέει παραμύθια, πότε υπερβάλλει, πότε αστειεύεται ή αν πάει να πουλήσει μέσα από το site (που το κυνηγάμε δια ροπάλου και μέχρι στιγμής το σέβονται όλοι). 

Φίλε pemmanue, δεν υπήρχε περίπτωση να πάρεις τώρα εδώ απάντηση. Όπως φαίνεται θα έχουμε σε κάποιο προσεχές event τον χειμώνα "μονομαχία" σε τεχνικό επίπεδο (αν και απ'ότι κατάλαβα η ουσία παίζεται κυρίως σε οικονομικό επίπεδο και ειδικά για τις μη Fortune/Global 500 εταιρείες που είναι και αυτές που ενδιαφέρουν περισσότερο την δική μας χώρα).

Πάω να ρίξω καμιά βουτιά και το ίδιο συστήνω σε όλους... 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...