Jump to content

Ελάτε στο ITPro|DEV Connections 2011 και δε θα φύγετε με άδεια χέρια!


Akladakis
 Share

Recommended Posts

Ο χειμώνας έρχεται (λέμε τώρα - ως γνωστόν ο Ελληνικός χειμώνας είναι ανοιξιάτικος καιρός για κάποιους άλλους). Το φετεινό χειμώνα, θα έχετε μια ακόμα μεγάλη εκδήλωση να βάλετε στο ημερολόγιό σας πριν τις καθιερωμένες. Το ITPro|DEV Connections 2011, το οποίο πλησιάζει με ρυθμό...καταιγίδας! Ακόμα να το πάρετε απόφαση;

Στο παρασκήνιο εμείς δουλεύουμε σκληρά (γιατι, τι νομίζατε, οτι περνάμε το χρόνο μας γράφοντας μόνο teasers; Αυτά τα έχει αναλάβει ο Ζαχαρίας που τελείως αυτόβουλα και εθελοντικά δέχθηκε την εργασία αυτή για το καλό του συνόλου - μετά αποφασίσαμε να τον βγάλουμε από το σκοτεινό μπουντρούμι χωρίς internet που τον είχαμε κλείσει προκειμένου να αποφασίσει χωρίς εξωτερικές επιρροές).

Βρισκόμαστε σε επαφή με όλους τους "δυνατούς παίκτες" του χώρου για να κάνουμε την εμπειρία σας στο ITPro|DEV Connections 2011 πραγματικά ξεχωριστή! Έχοντας θέσει λοιπόν το διπλωματικό / PR team μας σε πλήρη κινητοποίηση είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι:

  • Η Telerik θα δώσει σε κάθε περευρικόμενο μια άδεια χρήσης JustCode αξίας 199$
  • Η Pluralsight προσφέρει 1 μήνα δωρεάν συνδρομή στο εξαιρετικό εκπαιδευτικό της υλικό. Ρίξτε μια ματιά σε τι θα αποκτήσετε πρόσβαση!
  • Θα κληρωθούν και vouchers για εξετάσεις πιστοποίησης Microsoft. Κάποιοι τυχεροί θα μπορούν να δώσουν την εξέταση κατά τη διάρκεια του event στο Mobile εξεταστικό κέντρο μας.

Και όπως και πέρυσι, αυτά τα δώρα αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος από όσα θα διατεθούν τελικά!

Μην ξεχαστείτε! Εγγραφείτε ως τις 30 Οκτωβρίου και επωφεληθείτε από την Early Bird έκπτωση (θα πληρώσετε μόλις 180EUR αντί για 230EUR)!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...