Jump to content

Εντυπώσεις από το ITPRODEVCONNECTIONS


 Share

Recommended Posts

Πάει και αυτό το διήμερο πέρασε και ήταν ... γεματο γνώσεις εμπειρίες γέλιο και κοινούς προβληματισμούς.

Φέτος είπα να μην δώ τους διάσημους δηλάδή δεν είδα

Νάσο (βέβαια το show του κλεισίματος και των δώρων ήταν δικό του)

Θάναση η Καρχαριάκια. (είναι που ο Χαϊδούλης μας είχε τάξει μπαλέτα ;-)

Βαγγέλη η Hyper V   ένοχος Βαγγέλη ένοχος.

Από το Σπανουγάκη δεν γλυτώνεις τρεις παρουσιάσεις είχε ήμουνα περικυκλωμένος

 

Αλλά ας το πάρουμε απο την αρχή.Πρώτη επαφή με την γραμματεία καρτούλα σακούλα κλπ όλα γρήγορα και απλά και δια χειρός Χατζηπαυλή (την εξέτασα καλά την τσάντα γιατί αυτοί οι developers παντού βάζουν bugs) Πρώτη παρουσιάση ο Κύριος Σπινέλλης εξαιρετικός είχα ακούσει πολλά αλλα τώρα έχω και ιδίαν άποψη. Η Εμφάνιση τους Patrick πολύ καλή με μια πινελιά συγκίνησης. Φαγητό στην κεντρικη αίθουσα πολύ καλό .Μετά Αίθουσα Εστία για Παπίτση Σπηλιώτη και ασφάλεια σε ασύρματα δίκτυα, δεν πίστευα ότι μπορεί αυτές οι δύο λέξεις να πάνε στην ίδια πρόταση αλλά τι σου είναι αυτή η τεχνολογία, την παράσταση έκλεψε το μπορντοροδοκόκκινο χειροποιήτο Firewall του Σπηλιώτη. Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση ο Λυγερός (στο όνομα!) σχετικά με το τι είναι η πολιτική ασφαλείας βέβαια η πρώτη διαφάνεια δεν έλεγε τι είναι αλλά τι δεν είναι. Κατατοπιστικότατος σε κάτι πολύ χρήσιμο που δύσκολα θα ακούσουμε απ αλλού. Κάπου εκεί κλατάρησα και την έκανα γιατί το πνεύμα πρόθυμο το σώμα δε ασθενές τα δε μάτια κλείνανε γιατί είχα πολύ δουλεια την προηγούμενη μέρα. Το μόνο καλό γλύτωσα το Δίλημα και το τρίλημα (υπήρξε φορά που έριξα κέρμα για να αποφασίσω). Μέρα δεύτερη καιγια προωινό Ιωάννη Βάθη Χρήστος Σπανουγάκης. Το έχουνε σκίσει το ταλαίπωρο το 365 και τον exchange βάλε εναν μέσα στείλε ένα στο cloud συγχρόνισε τους βάλε και άλλον ένα στηn τσέπη αγχώθηκα ένιωσα περικυκλωμένος από exchange servers. Τους σηκώνανε ποιο γρήγορα απ ότι βάζω συνάρτηση στο Excel. Έχουν ξεφύγει. Πάμε μετα Αίθουσα Ηράκλειτος για να γνωριστούμε με τον SCOM ο Χαϊδούλης θα έκανε τις συστάσεις . Λίγο πριν αρχίσουμε όλοι μαζί οι ακροατές σχολιάζουμε ότι η παρουσία του Νάσου είναι πάντου στην εκδήλωση και σκεπάζει τα πάντα, κάποιος μίλησε για το πόσο λίγο και χαμηλόφωνα μιλάει ο Νάσος και πόσο διακριτικά, κατα συνέπεια περνάει πάντα απαρατήρητος . Εκείνη την στιγμή ακούγεται απο πίσω μια γνωστή φωνή κάπου στα 150 db

ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ

. Γέλια γέλια. Χρήσιμη παρουσίαση ειδικά για τους πικραμένους με unixoειδή συστήματα ΑΑΑΑΑΑΑΧ. Αμέσως μετά πάμε για Σπανουγάκη και Windows 8 αν και τα ειχα κατεβάσει τα ποιο πολλά που είπε δεν τα είχα δει. μεγάλο κλου ο χαβαλες σχολικού τύπου μέσω tweet από τα παιδιά του τελευταίου θρανίου (Λυγερός Κλαδάκης). Μετά ξανά Σπανουγάκη για το Muppet Show αν δεν έκλεινε η εφαρμοφή του tweet θα είχαμε και τους Statle & Waldrof. Προτελευταία παρουσίαση η κούραση έχει αρχίσει να φαίνεται στα μάτια μου αλλα αυτά που έλεγε ο Βαράκης ήταν απλά ξεκάθαρα και πολύ ενδιαφέροντα. Κλείσιμο Ο Κυπριανός (μάλλον μπήκε επίτηδες τελευταίος για να κρατήσει το κόσμο) συγκλονιστικός όπως κάθε φορά και πολύ απλός για να καταλαβαίνουμε και εμεις τα φτωχά παιδιά του θεού. Φέτος γνωρίσαμε και άλλον απο την παρέα του να ναι καλά και να μας κάνει χαζούς και αυτός όπως ο φίλος του.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. πάντα τέτοια και περιμένω

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εάν και η πρώτη μου φορά που παρακολούθησα ένα τέτοιο event, μπορώ να πω οτι οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Πολύ ενδιαφέροντα θέματα, πολύ ενδιαφέρον κόσμος και μια δόση χιούμορ πάνω από όλα.... Μπράβο σε όλους, πάντα τέτοια!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ενα τεραστιο συγχαρητηρια σε ολους του ομιλητες μαζι με ενα τεραστιο ευχαριστω!
Δασκαλε το οτι θα ειχαν κοσμο οι ομιλιες σου, το ηξερα εκ των προτερων.
Το οτι θα ειχαν τετοιο κοσμο, δεν το περιμενα :)

i5bww8.jpg
Link to comment
Share on other sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

σε ΟΛΟΥΣ τους ομιλητές και τους συναδέλφους που συνέβαλαν από το autoexec και το dotnetzone για την επιτυχία του ITProDev Connections 2011 !!!

ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!! 

ITProDev Connections 2012 θα είμαστε όλοι εκεί !!!

ITProDev Connections 2013 θα είμαστε όλοι εκεί !!!

ITProDev Connections 2014 θα είμαστε όλοι εκεί !!!

ITProDev Connections 2015 θα είμαστε όλοι εκεί !!!

ITProDev Connections 2016 θα είμαστε όλοι εκεί !!!

ITProDev Connections ...

ITProDev Connections ...

 

Link to comment
Share on other sites

Και από εμένα συγχαρητήρια για την διοργάνωση.

Το φαγητό ήταν καλύτερο από πέρυσι.

Οι ομιλητές πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Πάντα απολαυστικός ο Διόγος, ηχηρότατος ο Κλαδάκις, κατατοπιστικός ο Σπανουγάκης, αναλυτικότατος ο Βαράγκης, πολυσυστημοκεντρικός ο Καψαλάκης.

Να έχετε πάντα δύναμη, υγεία και κουράγιο να συνεχίζετε αυτό που κάνετε.

Ευχαριστώ για το δωράκι.

Link to comment
Share on other sites

Τα συγχαρητήρια και από εμένα... σε όλους σας.... είτε φανήκατε σαν ομιλητές.... είτε είσασταν οι αφανείς ήρωες, που έστησαν, προετοίμασαν και υποστήριξαν το event...!

 

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους εξαιρετικούς ομιλητές... θα ήθελα να τονίσω ότι από όσα εγώ παρακολούθησα, αν ήθελα να επισημάνω, κάποια από τα sessions, θα έλεγα τα παρακάτω:

-) 'Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον καταπληκτικό (και πάντα ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ) Θανάση Διόγο....! Αν και ο χρόνος του ήταν πολύ λίγος, κατάφερε να πει αυτά που ήθελε (όσα πρόλαβε βέβαια), χωρίς να μας κουράσει και πάντα κρατώντας μας το ενδιαφέρον στο έπακρο...! Νάσο, του χρόνου εξετάστε το ενδεχόμενο, να του δώσετε το διπλό χρόνο.... :) (και το τριπλό μην σου πω...)

-) Τα συγχαρητήρια μου στον ενθουσιώδη κο Γ. Παναγόπουλο και την καταπληκτική Ι. Μπενέκου για τη πολλή ενδιαφέρουσα παρουσίαση τους...! Πραγματικά κράτησαν το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του session σε υψηλά επίπεδα...!

-) Εντυπωσιάστηκα από το κο Β. Πτερνέα, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, στάθηκε πολύ καλά στο ύψος των απαιτήσεων του session "Programming Kinect" και μας μετέδωσε με επιτυχία το πάθος του για το προγραμματισμό και το Kinect sensor...! :)

 

Νιώθω τυχερός που μπορώ να πω και εγώ.... "ήμουν εκεί...."

 

Σας ευχαριστώ... ΟΛΟΥΣ...!

 

Link to comment
Share on other sites

Το ITPRODEVCONNECTIONS έχει γίνει θεσμός και με την αξία του έχει πάρει τον τίτλο του σημαντικότερου γεγονότος / event στον χώρο της πληροφορικής.

Είναι απο τα λίγα πράγματα που λες "κάθε φέτος και καλύτερα" και σίγουρα "κάθε του χρόνου ακόμα πιο δυνατά"

Είδαμε οτι καλύτερο έχει σήμερα η αγορά μας, αλλά και τι θα περιμένουμε τα επόμενα χρόνια με live demos !!!!

Η Ελληνική κοινότητα είναι πολύ μπροστά !!!!  Είμαι περίεργος αν θα δούμε το καλοκαίρι στην Tech-Ed να πηγαινοφέρνουν vm's απο ένα κεραμιδοκανελοκαφεκοκκινο καλώδιο

Ατελείωτα συγχαρητήρια σε όλους που έδωσαν το δυναμικό παρόν και στους ξενύχτηδες που κατάφεραν την οργάνωση του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια παιδιά και από εμένα σε όλους εσάς που οργανώσατε, άλλη μια φορά, ένα τέλειο και πλούσιο σε όλα του, event σε μια χρονική περίοδο πολύ δύσκολη για την Ελλάδα γενικά. Καταφέρατε να γίνεται μια αγαπημένη συνήθεια, σε μένα σίγουρα και πιστεύω σε όλους εμάς του χώρου της πληροφορικής.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ανυπομονώ για του χρόνου.

 

 

Keep up the good work!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για άλλη μια χρονιά ενα καταπληκτικό event. 

Τα τεχνικά θέματα άρτια.
Το καλύτερο κομμάτι για εμένα όμως ήταν τα side IT κομμάτια όπως τα Νομικά Ζητήματα και το Project Management. Τα χρειαζόμαστε κάτι τέτοια.
Φυσικά και σε μια ομιλία μιας ώρας είναι δύσκολο να αναλυθούν σε βάθος οι πληροφορίες αλλά ήταν ενα καλό έναυσμα για περαιτέρω μελέτη.
Ευχαριστούμε το crew που τα έκανε όλα να τρέχουν τέλεια.
Αντε και του χρόνου! 

Υγ Αναμένουμε φυσικά το uploading των παρουσιάσεων. 
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...