Jump to content

Build a Private Cloud WebCast


Vangelis
 Share

Recommended Posts

Online ITPro - LiveMeeting - How to create a robust Private Cloud environment with System Center 2012

Online ITPro - LiveMeeting - How to create a robust Private Cloud environment with System Center 2012

Κωδικός Εκδήλωσης: 1032501496

Προϊόντα: Microsoft System Center.
Κοινό: Διευθυντής πληροφορικής, Υπεύθυνος γενικών εργασιών πληροφορικής, Υπεύθυνος λήψης αποφάσεων πληροφορικής και Υπεύθυνος υλοποίησης τεχνολογίας πληροφορικής.
//Πότε/ //Περιγραφή/ //Εγγραφή/ //resources/
20.Δεκεμβρίου
18:00 - 19:15
Το System Center 2012 δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη δυνατότητα της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου Private Cloud στην επιχείρηση μας. Δείτε πως μέσα από Self Service διαδικασίες αποτελούμενες από αυτοματισμούς και monitoring ολόκληρης της παραγωγικής υποδομής μας, μπορούμε να επιτύχουμε και να ορίσουμε το δικό μας Private Cloud με βάση τις ανάγκες μας…. Το δικό μας Cloud Εγγραφείτε ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ Δοκιμάστε τις νέες εκδόσεις των Configuration Manager, Operations Manager, Virtual Machine Manager και των άλλων προϊόντων του System Center.
‘Αλλες Πηγές - Γενικότερα: Microsoft Virtual Academy για να περάσετε τα tests, να κερδίσετε πόντους και να εκπαιδευτείτε δωρεάν στις Cloud τεχνολογίες.
Evaluation Center για να δοκιμάσετε ή και να αξιολογήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
Springboard Seriesγια εκπαιδεύσεις πάνω στα Windows, Office, IE, Desktop Optimization
Techdays.gr για να παρακολουθήσετε ή και να κατεβάσετε όλα τα ελληνικά webcasts
Autoexec.gr για να λύσετε όλες σας τις τεχνικές απορίες στο forum της κοινότητας.
//Ομιλητής/­­
Βαγγέλης Καψαλάκης (aka Hyper-Vaggelis) – MCT, IT Consultant, MVP on Virtual Macines, MCITP Ent. Admin,2008 R2 Virtual Admin, MCTS on OCS, HyperV, SCVMM, SCOM. Member of Autoexec.gr

Η συνεδρία που είναι 60’ (και 15’ για ερωτήσεις) θα διεξαχθεί στα Ελληνικά online. Έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης μπορείτε να υποβάλετε σχετικά ερωτήματα στον παρουσιαστή. Οι παρουσιάσεις γίνονται από τεχνικούς της Microsoft Ελλάς ή εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Η εγγραφή σας για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων.Πληροφορίες για την διαδικασία παρακολούθησης και οι απαιτήσεις σε υλικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιανδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε online!

isavella benekou @ Microsoft Ελλάς
audience marketing manager
[email protected] www.microsoft.com/hellas
v
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...