Jump to content

Πρόβλημα με Exchange Server 2010


bokarinho
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών. Έχουμε έναν Exchange Server 2010 στημένο και όποτε για κάποιο λόγο του κάνουμε reboot (server windows 2008 R2 64) όλοι οι χρήστες πρέπει να κλείσουν το outlook 2010 και να το ανοίξουν για να παίξει ξανά. Θυμάμαι στα 2003 όσο ήταν κάτω ο Exchange φυσιολογικά δεν δουλεύε και όταν επανερχόταν έμπαινε αυτόματα. Μήπως ξέρετε ποια ρύθμιση πρέπει να γίνει για να παίζει ανάλογα. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Link to comment
Share on other sites

Κάτω δεξιά όταν το Outlook δείχνει εκτός σύνδεσης, εφόσον κάνει επανεκίνηση ο Server Αν κάνεις κλικ επάνω σε αυτό το σημείο δεν ξαναγίνεται OnLine? Αν πατήσεις Send / recieve και πάλι δεν γίνεται OnLine?

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το Office 2010 και όχι με τον Exchange.... Μπορείς να το τσεκάρεις αυτό? Δηλαδή αν βάλεις κάποιο παλιότερο Office και σταματήσεις το Service από τον Exchange και το ξαναξεκινήσεις γίνεται αυτόματα OnLine? 

http://davidschrag.com/schlog/303/how-to-get-outlook-out-of-work-offline-mode

Δες λίγο και αυτό http://www.winvistatips.com/microsoft-outlook-cached-mode-stays-offline-t639920.html

http://support.microsoft.com/kb/2006508

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι αν βάλω παλαιότερο office όταν γίνεται επανεκκίνηση ναι σε μερικούς έρχεται αυτόματα σε κάποιους μένει Offline. Αλλάζει αυτό με το να γίνε ένα click σε online. Αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί σε κάποιους γίνεται αυτόματα και σε  κάποιους όχι.

Link to comment
Share on other sites

Ποια settings διαφορετικά έχουν αυτοί ?

Στο Outlook 2010 το κάνει σε όλους τους Users ?

Ποια Client Acess Services είναι ενεργοποιημένα στον Exchange 2010 ? http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb124915.aspx

Ελεγχε λίγο τα Settings στο Outlook 2010

http://www.link2exchange.com/kb/Configuring_Outlook_2010_for_Microsoft_Windows.htm

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
 Share

×
×
  • Create New...