Jump to content

Windows phone 8?


giotis
 Share

Recommended Posts

Μια φήμη που κυκλοφορεί στο δίκτυο και έκανε την εμφάνισή της και σε διάσημους δικτυακούς τόπους πληροφορικής (The Register) είναι πως μέσα στο 2012 θα δούμε και έκδοση Windows phone 8 η οποία θα περιέχει το D.N.A. των Windows 8.

Συγκεκριμένα,υπάρχουν αναφορές για μια παρουσίαση της Microsoft στους συνεργάτες της (Nokia) για την έκδοση των Windows για κινητά τηλέφωνα εν ονόματι Appolo. Η συγκεκριμένη έκδοση στην ουσία θα είναι μια έκδοση Windows 8 ,η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές λογισμικού να έχουν μια κοινή πλατφόρμα παραγωγής. Μερικές απο τις δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη για επεξεργαστές πολλών πυρήνων,μεγαλύτερες αναλύσεις οθόνης και χρήση αποθηκευτικών μέσων microSD απο την πλευρά του υλικού.

Στις αναβαθμίσεις του λογισμικού συγκαταλέγονται ο νέος Internet Explorer 10, οι βελτιώσεις δικτύων που έχουν προαναφερθεί για τα Windows 8 αλλά και το BitLocker.

Όπως και να έχει όμως δεν πρόκειται να μάθουμε κάτι έκδοση Apollo πριν την αναβάθμιση σε μια άλλη έκδοση που ονομάζεται Tango μέσα στο 2012.

Φήμες η όχι δηλαδή? Αναμένατε στο ακουστικό σας !!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...