costasppc Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Καλησπέρα, Έχει κανείς την συγκεκριμένη πιστοποίηση; Αξίζει; Ευχαριστώ Κώστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akladakis Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Την έχω εγώ. Την πήρα γιατί ήταν ένας τρόπος να γίνω MCT, αφού βοηθούσε στην απόδειξη εκπαιδευτικής εμπειρίας, πράγμα απαραίτητο μαζί με τις τεχνικές γνώσεις. Στα συν της έχει ότι είναι μια πιστοποίηση που δεν λήγει και αφορά κάθε είδους τεχνική εκπαίδευηση. Στα πλην ο τρόπος υλοποίησης με τα video (αν και κάπως πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι ...μουγκός) αλλά και το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανα καμία εκπαίδευση comptia. Ισως δεν το έψαξα βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasppc Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Ευχαριστώ. Δεν πιστεύω να τους πειράζει ότι το video θα είναι στα ελληνικά; Κώστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akladakis Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Νομίζω θέλει αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts