Jump to content

Αλλαγές στην πολιτική προσωπικών δεδομένων για την Google.


giotis
 Share

Recommended Posts

Δεν της έφταναν της Google οι εις βάρος της δικάστικές αποφάσεις, έχει μπει και στο μάτι αρκετών για την επικείμενη αλλαγή της σύμβασης προσωπικών δεδομένων τον Μάρτιο. H νέα πολιτική θα επιτρέπει στην Google να μοιράζεται τις πληροφορίες του χρήστη ανάμεσα στις εφαρμογές που του παρέχει.


Όπως αναφέρει το Reuters η πολιτική αυτή ανησύχησε αρκετούς και οδήγησε μια ομάδα πολιτικών διαφόρων παρατάξεων να ερωτήσει την Google αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην ενεργοποιείται ο διαμοιρασμός. Η εταιρεία απάντησε εγγράφως πως η νέα πολιτική θα ...ευννοήσει τον χρήστη και θα του παρέχει μια πλουσιότερη εμπειρία στο Internet.


Στη συζήτηση πήρε μέρος και  η επιτροπή εμποριού η οποία πέρυσι είχε αποφασίσει πως κάθε αλλαγή στην πολιτική θα πρέπει να παίρνει ειδική έγκριση, μετά την προσπάθεια της Google στα κοινωνικά μέσα με το Buzz. Αυτή τη στιγμή η επιτροπή ελέγχει εαν η Google χρησιμοποιεί τα στοιχεία για δικό της όφελος.


Έχω απο το χορό δε θα μπορούσε να ήταν και η Microsoft. Απο την δική της πλευρά ξεκίνησε μια εκστρατεία για την παρουσίαση των εναλλακτικών λύσεων που δε βασίζονται σε τέτοιου είδους πολιτικές. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο αρχικό άρθρο στο site

The Verge
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...