Jump to content

Νέες δυνατότητες για το Skydrive?


Recommended Posts

skydrivelogor.jpg

Το site theverge.com ,μετά την αποκάλυψη εικόνων στο internet , ισχυρίζεται πως υπάρχουν περισσότερα από νέες δυνατότητες για το δημοφιλή τόπο αποθήκευσης εγγράφων. Συγκεκριμένα με την έκδοση Wave 5 Milestone 3 το Skydrive θα υποστηρίζει Bitlocker κλειδιά καθώς και υποστήριξη για το OpenDocument Format. Η υποστήριξη του Bitlocker οδηγεί στο συμπέρασμα πως τα Windows 8 θα μπορούν να αποθηκεύσουν απευθείας κρυπτογραφημένα κλειδιά στο Cloud.

Η Microsoft φέρετε επίσης να δοκιμάζει τη σύντμηση  http://sdrv.ms για χρήση σε απευθείας κοινή χρήση με το Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη αναβάθμιση θα είναι η δυνατότητα αποθήκευσης ενός αρχείου εώς 300 Megabyte. Η εταιρεία τον προηγούμενο Ιούνιο είχε αυξήσει το μέγεθος στα 100 Megabytes. Με το μέγεθος των 300 Megabyte η Microsoft θέλει να φθάσει το όριο του Dropbox.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα αναβαθμιστεί τελικά το Skydrive όμως με τις δυνατότητες συνεργασίας των Windows 8 με το Skydrive ,τη δημόσια έκδοση δοκιμής των Windows 8 στις 29/2 η αναβάθμιση θα πρέπει να θεωρείτε σίγουρη μέσα στους επόμενους μήνες.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...