Jump to content

Το υπέρτατο Laptop για ..... virtualization


giotis
 Share

Recommended Posts

m224.jpg

  1. 17'' Οθόνη 3d 120Hz             Checked
  2. Intel x79 Chipset                   Checked
  3. Xeon E5-2690  8 Core            Checked

  4. 32 GB ram μέχρι 64GB          Checked
  5. Μέχρι 4 SSD 600 GB             Checked
  6. GTX 580 SLI ή Quadro          Checked
  7. Blueray  ,fingerprint reader , 2 (!) Megapixel Camera,bluetooth .....

Η λίστα θα μπορούσε να είναι ατελείωτη στο νέο Laptop της Eurocom,το Panther 4, που προορίζεται για αντικαταστάτης .......του Server. Σε αυτό το θηρίο των 5,5 κιλών χωράει όλη η δύναμη ενός Server και ίσως και κάτι παραπάνω.

Η Eurocom έχει προιστορία στην κατασκευή Laptop με τέτοια χαρακτηριστικά για όλα τα βαλάντια, αυτή τη φορά όμως απλά ξεπέρασε τον εαυτό της αλλά και τη ζωή της μπαταρίας αφού πλέον η ίδια τη θεωρεί ένα μικρό .... UPS μερικών λεπτών. Θεωρεί πως υπάρχουν επαγγελματίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τέτοια δύναμη-on-the-go ή ακόμη και εταιρείες που θα το χρησιμοποιούσαν ως ....backup Server .

Και εσείς όμως θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας .....για να το αποκτήσετε αφού μια βασική σύνθεση ξεκινά από τα 2500 ευρώ . Σε μια δοκιμαστική παραμετροποίηση , απλά πραγματάκια , 4 SSD των 600 gigabyte , 2 κάρτες quadro σε sli , το Xeon και τα 32 Gb Ram έφτασα τα 9800 ευρώ , όσο ένα μικρό αυτοκίνητο (και δεν έχω καταλάβει ακόμη πιο θα καεί λιγότερο).

Για τους τολμηρούς μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο site της Eurocom.

Link to comment
Share on other sites

Sorry αλλά αυτό είναι το υπέρτατο laptop για ... Battlefield 3 ;)  Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αλλιώς τις 2χ GTX 580 SLI.  Και αν είναι να παίζουμε παιχνίδια προτιμάμε Alienware !! 

Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτά σίγουρα είναι πολλά. Κάτι αντίστοιχο μπορείς να κάνεις και στο site τις alienware που προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα που υπάρχουν . Έχω φίλο ναυτικό παιχνιδά που κάθε 2 χρόνια του φτιάχνω ενα laptop των 10 χιλιάδων ευρώ για να το παίρνει μαζί του στα ταξίδια. Σίγουρα σε τέτοια laptop μπορείς να μεταφέρεις πολλάαααα virtual μηχανάκια !! 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...