Jump to content

Η Google θα παρατήσει το Android


giotis
 Share

Recommended Posts

Σύμφωνα με το άρθρο του συντάκτη Charlie Kindel του site Business Insider η Google θα αφήσει το Android για χάρη της δικής της πλατφόρμας Play.

Ο εκδότης ισχυρίζεται πως πλέον η Google έχει χάσει τον έλεγχο της πλατφόρμας του Android και του brand name Android γενικά. Για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους κατασκευαστές κινητών και υπολογιστών Tablet θα πρέπει να καταφέρει να έχει ένα ισχυρό Brand name που θα ελέγχει,ακριβώς όπως η Apple.

Όλα αυτά αποκτούν περισσότερο νόημα αν αναλογιστεί κανείς και την πρόσφατη κίνηση της εταιρείας να ενώσει το Market place και να προσφέρει ενοποιημένες υπηρεσίες. 

Ο δρόμος της απεξάρτησης όμως είναι δύσκολος για την Google σε ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα. Σε αυτήν την κατηγορία οι κατασκευαστές δεν θα δέχονταν εύκολα μια ισχυρή συσκευή της Google δεδομένου του ανταγωνισμού. Η επανάσταση θα έρθει μέσα απο την ταμπλέτα της Google όπου οι κατασκευαστές και οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών δεν τη θεωρούν ως κινητό τηλέφωνο.

Σίγουρο επίσης ,σύμφωνα με τον εκδότη , πρέπει να θεωρείται πως και οι προγραμματιστές θα έχουν δυσκολότερο έργο ανάπτυξης εφαρμογών για την ταμπλέτα , μια μικρή υποψία για την επερχόμενη κίνηση της Google.

Στους επόμενους 9 μήνες θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο Format υπολογιστών με τη Google Play ταμπλέτα, το Ipad και την κίνηση της Microsoft με τους Arm επεξεργαστές και τα Windows 8.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...