Jump to content

Skydrive ,ο αποθηκευτικός χώρος του μέλλοντος σήμερα.


Recommended Posts

skydrivelogor.jpg

 

Το SkyDrive τον τελευταίο χρόνο σχεδόν σχεδιάστηκε από την αρχή και σήμερα πλέον είναι μια ολοκληρωμένη λύση προσωπικής αποθήκευσης στο Cloud. Από τον Απρίλιο στο SkyDrive προστέθηκαν νέες δυνατότητες όπως η εφαρμογή του SkyDrive που συνδέει τις συσκευές σας στο Cloud και σας επιτρέπει να ανακτήσετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε συσκευή σας σε όλον τον πλανήτη.Μαζί με την ήδη υπάρχουσα υποστήριξη για HTML5 , διασύνδεση με το Office και εφαρμογές τρίτων και την εφαρμογή για φορητές συσκευές συνθέτει την πληρέστερη υπηρεσία αποθήκευσης στο Cloud.

Διαθέσιμα απο σήμερα είναι τα παρακάτω:

 

  • Το Skydrive για Windows Desktop . Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας από την εξερεύνηση των Windows σε Windows 8 , Windows 7 και Windows Vista με την εφαρμογή για δοκιμή διαθέσιμη σε 106 γλώσσες.
  • Αντιγραφή αρχείων από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία απο οποιαδήποτε συσκευή που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή μέσω του SkyDrive
  • Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος. Οι χρήστες με αυξημένες ανάγκες για αποθήκευση μπορούν να επιλέξουν πόσο χώρο παραπάνω χρειάζονται μέσω της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας.
  • Εφαρμογή για άλλες συσκευές. Η εφαρμογή του SkyDrive έχει ανανεωθεί και υποστηρίζει ,εκτός του Windows Phone και του iPhone ,  και το Mac OS X Lion.

 

SkyDrive for Windows

Η εφαρμογή για Windows του SkyDrive έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και την πλήρη σύνδεση με τον Windows Explorer. Με μέγεθος μόλις 5 Megabyte η εφαρμογή κατεβαίνει και εγκαθιστάται με απλά βήματα.

4572.1_2D00_Installer_5F00_5AF8BD05.png 

Με το πέρας της εγκατάστασης το μόνο που προδίδει την ύπαρξη του είναι το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών καθώς και ο νέος φάκελος που δημιουργεί η εγκατάσταση είτε στο προεπιλεγμένο σημείο είτε στο σημείο που θα υποδείξετε στην εγκατάσταση.

3603.2_2D00_System_2D00_Tray_5F00_64717B

Αφού εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί η εφαρμογή , αυτός ο φάκελλος θα συγχρονίζεται με το SkyDrive.Οτιδήποτε προστεθεί ή αφαιρεθεί από αυτό το φάκελλο αυτομάτως γίνεται διαθέσιμο και σε οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή ή συσκευή έχετε στο λογαριασμό σας.

7416.3_2D00_Folder_5F00_4B097841.png

 

Το SkyDrive για προχωρημένους χρήστες.

Οι προχωρημένοι χρήστες  μπορούν να προσθέσουν φακέλλους για τα έγγραφά τους στο SkyDrive μέσα στις βιβλιοθήκες των εγγράφων τους στα Windows 7 και Windows 8. Ακόμη μπορούν να αλλάξουν την θέση των βιβλιοθηκών και να αποθηκεύουν τα έγγραφά τους απευθείας στο Cloud!

 

Ανάκτηση αρχείων από το SkyDrive.

Πλέον με το SkyDrive μπορείτε να ανακτήσετε αρχεία από οποιοδήποτε υπολογιστή σας , ουσιαστικά δημιουργώντας το δικό σας Cloud. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική αν για παράδειγμα ξεχάσατε να μεταφέρετε ένα αρχείο απο τον υπολογιστή σπίτι σας και θέλετε να το ανακτήσετε. Για επιπλέον ασφάλεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν έξτρα κωδικό την πρώτη φορά σε κάθε υπολογιστή ή συσκευή.

 

Ευέλικτη αποθήκευση για τους χρήστες.

Το SkyDrive πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνδρομητική υπηρεσία,προσφέρωντας έξτρα χώρο αποθήκευσης σε όσους το επιθυμούν. Η υπηρεσία είναι ακριβώς η ίδια στους χρήστες που τη χρησιμοποιούν είτε δωρεάν είτε με συνδρομή.

Για όλους τους χρήστες υπάρχει δωρεάν 7 Gigabyte αποθηκευτικός χώρος στο SkyDrive.

Δυνατότητα για αποστολή μεγάλων αρχείων και φακέλλων (μέχρι 2 Gigabyte)

Υπηρεσίες επί πληρωμή . Για όσους επιθυμούν μπορούν να αναβαθμίσουν τα 7 Gigabyte σε +20 Gigabyte με 10 δολάρια το χρόνο , +50 Gigabyte με 25 δολάρια το χρόνο και +100 Gigabyte με 50 δολάρια το χρόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

 

Το SkyDrive για φορητές συσκευές.

Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες , το SkyDrive για Windows Phone και iPhone έχει αλλάξει τον τρόπο διαχείρησης των αρχείων των χρηστών.

5127.8_2D00_WP_5F00_2BA685D4.jpg4048.6_2D00_iPhone_5F00_2ACE1FEA.jpg

0334.10_2D00_iPad_2D00_1_5F00_7B9C3452.p

 

Εκτός απο τα Windows Phone και το iPhone υπάρχει υποστήριξη πλέον και για το iPad με τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες ,ακόμη και υποστήριξη για τις οθόνες Retina και το Office για Mac 2011. Από σήμερα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το SkyDrive και στο Mac με τον ίδιο τρόπο όπως και σε ένα Windows Desktop PC.

0830.4.1_2D00_Mac_5F00_67A2A1BC.png

 

 

Μπορείτε να δοκιμάστε το SkyDrive στους παρακάτω συνδέσμους:

  • SkyDrive for Windows (preview)
  • SkyDrive for Windows Phone
  • SkyDrive for iPhone and iPad
  • SkyDrive for OS X Lion (preview)
  • Για τους χρήστες του Live Mesh υπάρχουν μερικές έξτρα οδηγίες για το πώς θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες ταυτόχρονα.

     

     

     

    Link to comment
    Share on other sites

     Share

    ×
    ×
    • Create New...