Jump to content

Microsoft Server Performance Advisor 3.0


Recommended Posts

Είναι διαθέσιμος πλεόν το Microsoft Server Performance Advisor 3.0 , με το οποίο μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες για τους Servers σας που θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε προβλήματα και θα σας ενημερώσουν για πιθανά θέματα επιδόσεων.

Το Server Performance Advisor 3.0 μπορέι να χρησιμοποιηθεί σε Servers που τρέχουν Windows 2012 Beta , Windows Server 2008 R2 και Windows 2008.

 

Το Microsoft Server Performance Advisor 3.0 αποτελείτε από δύο κομμάτια:

 

SPA Framework

Το SPA Framework που είναι η υπηρεσία που συλλέγει και αποθηκεύει τα δεδομένα προς ανάλυση σε ένα SQL Server για μελλοντική ανάλυση. Το Framework πρέπει να εγκατασταθεί μόνο στον Server που θέλετε να συλλέγετε τις πληροφορίες,χωρίς αυτό να σας αποτρέπει από το να προσθέσετε αυτόν τον Server στη ρουτίνα της ανάλυσης με τη χρήση των Advisor Packs.

 

Advisor Packs

Τα Advisor Packs είναι τα πακέτα ανάλυσης των υποσυστημάτων του Server. Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε Server και να αναφέρουν πίσω στο Framework πιθανά προβλήματα και συμβουλές βελτιστοποίησης. Τα Advisor Packs έχουν ανοιχτή αρχιτεκτονική και μπορούν οι κατασκευαστές λογισμικού να δημιουργήσουν και δικά τους. Τα Advisor Packs που προσφέρει η Microsoft μαζί με το Server Performance Advisor 3.0 είναι τα παρακάτω:

  • To Core OS advisor pack, το οποίο αναλύει το λειτουργικό σύστημα καθαυτό .
  • To IIS advisor pack, το οποίο αναλύει τις επιδόσεις του Internet Information Server.
  • Το Hyper V advisor pack, το οποίο αναλύει τις γενικές επιδόσεις του Hyper V ρόλου.

 

Για να κατεβάσετε το Server Performance Advisor 3.0 ακολουθήστε αυτόν το σύνδεσμο.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...