Jump to content

bing vs google


afotakel
 Share

Recommended Posts

 έψαχνα ένα τραγούδι και μεταξύ αστείου και σοβαρού (κυρίως αστείου) έβαλα στο bing "Μελίσια μελίσια" και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν το... http://youtube.ng/watch?v=yMGeYoytuG0http://youtube.ng/watch?v=yMGeYoytuG0

...που ήταν και αυτό που έψαχνα!

 

Από περιέργεια έψαξα και στο γοογλε και μου εμφάνισε από μελίσσια Αττικής, μέχρι μια ταβέρνα και ένα άρθρο στη wikipedia.

 

Ξέρω, δεν είναι σοβαρό κριτήριο για σύγκριση. Είναι όμως διασκεδαστικό!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μόλις έβαλα "Μελίσια μελίσια" με εισαγωγικά
Και στο Google και στο Bing πρώτο μου έβγαλε το εν λόγο Video

[:P] Να σου κάνω σεμινάριο πως ψάχνουν? Χαχαχα!!!

Link to comment
Share on other sites

Το μάθημα δεν ηταν για εσένα αλλά για τον Άκι , ο οποίος σε κάθε μου ερώτηση μου λέει συνεχός να κάνω ένα συγκεκριμένο Microsoft Σεμινάριο (Μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το νούμερο)

Link to comment
Share on other sites

εγώ θεωρώ το bing ακόμα σε νυπιακό στάδιο...

 

το google φέρνει αυτά που ψάχνω...

το bing hack δεν παίζει...ή τουλάχιστον δεν το έχω καταφέρει να παίξει...

 

Link to comment
Share on other sites

ακομα και το search της microsoft με παιδευει αφανταστα, ισως να υπαρχει αποτελεσματικοτερος τροπος χρησης του bing. οποιος ξερει κατι ας το ριξει.

 

 

NK

Link to comment
Share on other sites

προσωπικά χρησιμοποιώ το bing από τότε που βγήκε και μάλιστα κανα χρόνο νωρίτερα (νομίζω λεγόταν live τότε). Θαρρώ κάπου 2007-8 ήταν.

Είμαι ευχαριστημένος αν και στην αρχή που το δοκίμασα η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο του google. Από τότε όμως που έγινε bing (και λίγο αργότερα, για την ακρίβεια) το θεωρώ εξίσου καλό. Πάντοτε έχω ως εναλλακτικό το google για τις περιπτώσεις που το bing δεν τα καταφέρει, έχω διαπιστώσει όμως ότι το ίδιο ισχύει και αντίστροφα. Δηλαδή κάτι που το google δεν το βρίσκει εύκολα, στο bing εμφανίζεται με τη μια.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...