Jump to content

To Bing Search Engine αναβαθμίζεται


Recommended Posts

Μέσα στην εβδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση για το Bing Search. Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς σας στο Facebook, Twitter, LinkedIn και στο Quora για να συνδιάσει τα αποτελέσματα με προσωπικές επιλογές ή αναζητήσεις των φίλων σας.

Για να είναι ξεκάθαρα τα αποτελέσματα της αναζήτησης φυσικά το site χρειαζόταν κάποιο ανασχεδιασμό και έτσι το ανανεωμένο Bing θα έχει τρεις διαφορετικές στήλες:

  • Βασικά αποτελέσματα Web (Core Web Results)

Τα βασικά αποτελέσματα Web θα σας παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της κλασσικής αναζήτησης χωρίς επιπλέον πληροφορίες όπως ήταν ακριβώς δηλαδή μέχρι σήμερα

  • Στιγμιότυπο (Snapshot)

Το snapshot θα συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Yelp,η Open Table και η Fansnap για να σας επιστρέφει σχετικές πληροφορίες όπως χάρτες και reviews σχετικά με την αναζήτησή σας.

  • Μπάρα των κοινωνικών δικτύων (Sidebar)

Στο Sidebar θα βρείτε πληροφορίες για την αναζήτησή σας από τους φίλους σας και μέσω αυτής μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες για την αναζήτησή σας στα κοινωνικά δίκτυα.

H νέα μορφή του Bing θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό στην Αμερική. Για όσους θέλουν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα μπορούν να εγγραφούν στο www.bing.com/new για να ενημερώνονται για την πορεία της αναβάθμισης.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν το σύνδεσμο.

7875.Bing-Image.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...