Jump to content

H Apple παρουσίασε το νέο Macbook Pro


Recommended Posts

Το νέο MacBook Pro παρουσίασε η Apple που είναι εξοπλισμένο με τη νέα οθόνη Retina ,ανανεωμένους επεξεργαστές καθώς και ελαφρύτερα υλικά.

Η νέα οθόνη με ανάλυση  2,880 Χ 1,800 pixels (ή  220 pixels ανα ίντσα) σύμφωνα με την εταιρεία απεικονίζει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να δεί το ανθρώπινο μάτι. Με σύμμαχο την ανάλυση η Apple ανανέωσε αρκετές εφαρμογές και συνεργάζεται με εταιρίες λογισμικού έτσι ώστε να την εκμεταλλευτούν.

Αν και η εξωτερική του σχεδίαση δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα , η εταιρεία κατάφερε να μειώσει το βάρος και να προσθέσει τους ισχυρόύς επεξεργαστές της σειράς Ivy Bridge. Η μείωση βάρους όμως ,όπως και στα Ultrabooks, οδήγησε την εταιρεία στην αφαίρεση των οπτικών μέσων ,των συνδέσεων Lan και της σύνδεσης Firewire αν και αξίζει να σημειωθεί πως πλέον έχει θύρες USB 3.0 και έξοδο HDMI.

Μαζί με το νέο υλικό η Apple θα παρέχει και δωρεάν αναβάθμιση στο Mac OS X Mountain Lion για όσους αγοράσουν το MacBook νωρίτερα από την προγραμματισμένη διάθεση του λειτουργικού των Ιούλιο.

macbookproretina.jpg

Πηγή άρθρου ZDNET

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετικό μηχάνημα. Ωστόσο είναι πολλά τα λεφτά και οι εποχές δύσκολες... Επιπλέον αν δεν παίρνει Windows 8, όπως είπε και ο Πρόεδρος, τι να το κάνουμε;

Link to comment
Share on other sites

Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter > 24 euros only!

The Apple Thunderbolt to Gigabit Ethernet Adapter lets you easily connect to a high-performance Gigabit Ethernet network. Small and compact, it connects to the Thunderbolt port on your Mac computer and provides an RJ-45 port that supports 10/100/1000BASE-T networks.

Για Windows 8 δεν ξέρω, μόλις παραλάβουμε θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω!

Κώστας
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...