Jump to content

40 $ Η τιμή αναβάθμισης στα Windows 8 Pro


Recommended Posts

server8logo.jpg   Η Microsoft μέσω του WindowsTeamBlog ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της αναβάθμισης σε Windows 8 Pro σε 131 χώρες στα $39.99. Η έκδοση αναβάθμισης σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows 8 Pro σε αυτή την τιμή εαν ο υπολογιστής σας διαθέτει Windows XP,Vista ή 7.

Με την αναβάθμιση στα Windows 8 Pro μπορείτε να πάρετε δωρεάν και το πολυσυζητημένο Windows Media Player μόλις τελειώσετε με την αναβάθμιση χρησιμοποιώντας το Add features του λειτουργικού.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία θα χρειαστεί να κατεβάσετε τον Windows 8 Upgrade Advisor μόλις πραγματοποιήσετε αγορά των Windows 8 Pro από το Windows.com. Ο Upgrade Advisor ελέγχει το ήδη υπάρχον λειτουργικό σύστημα για ασυμβατότητες και στο τέλος του οδηγού σας δίνει την επιλογή για άμεση αναβάθμιση ή κατέβασμα του Iso για να δημιουργήσετε μέσο εγκατάστασης USB ή DVD εαν επιθυμείτε να κάνετε format τον υπολογιστή σας.

Αν προτιμάτε τον κλασσικό τρόπο απόκτησης της αναβάθμισης αυτή θα είναι διαθέσιμη και σε καταστήματα με τιμή στα $70 που θα συμπεριλαμβάνει και DVD εγκατάστασης.

Η προσφορά αναβάθμισης θα ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2013.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...