Jump to content

Community event στην Κύπρο με την συμμετοχή του autoexec.gr


Recommended Posts

Τελείωσε με επιτυχία το event των IT Pros στην Κύπρο, ένα απο τα πρώτα αυτού του είδους για το κυπριακό community. 

Είχε διοργανωθεί απο το τοπικό community Cyprus IT Pros user group (http://www.itprocyprus.com/), για τις 6/7/2012 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία.

Εκεί ο Νάσος Κλαδάκης και ο Βαγγέλης Καψαλάκης εκ μέρους του autoexec.gr και φυσικά εθελοντικά, παρουσίασαν 3 sessions για Win8, WS 2012 και SC 2012 με πολλά labs επί 3 ώρες.

Ακολούθησαν 2 Κύπριοι συνάδελφοι με θέμα το network security (στα χνάρια του Διόγου :) )

Ευχαριστούμε τους πάνω απο 100 συμμετέχοντες που άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες για Win8, WS 2012, SC 2012 και έκαναν πραγματικά 10δες ερωτήσεις για όλα τα θέματα.

Ευχαριστούμε τον George Thrasivoulou για την τέλεια διοργάνωση και την φιλοξενεία, καθώς και τα άλλα μέλη του Cy IT Pros user group για την προσκληση και την πολύτιμη βοήθεια.

Παρών στο event και ο δικός μας, exchange guy, Παύλος Καλογεράς , ως συμμετέχων αφού η νέα του έδρα είναι η Κυπρος. Ειμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει στην οργάνωση και του Κυπριακού community.

Επόμενο βήμα , η συνδιοργάνωση κάποιου μεγαλύτερου event και γιατί όχι η συμμετοχή της Κύπρου στην ...Ναυαρχίδα όλων των events, IT Pro Dev Connections 2012!!! Εϊδομεν

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...