Jump to content

Προβλημα μετα απο windows7 startup repair


Recommended Posts

καλημερα σε ολους (ελπιζω να ειναι κανεις εδω και οχι ολοι στην παραλια [:P])

χτες το σταθερο μου απλα δεν ηθελε να bootarei, με την καμια ομως, καθε φορα εκανε boot loop, και οταν ειδα την BSOD ελεγε οτι δεν μπορει να γινει virify a knownDll ble bla bla

οποτε περνω το λαπτοπι και σερφαρω. καταληγω με windows 7 dvd, (που ειχα κανει εγκατασταση) να κανω start in repair mode, και αφου εβαλα τους RAID0 drivers, βρηκε τους δισκους, την εγκατασηαση και τα καταφερε και ενα ενα startup replair. το μηχανημα μετα απο αυτο παιζει καλα, εγινε και πληρεις chckdisk να δω μπας και εχα bad sector, ολα διχνουν οκ.

ελα ομως που οτνα πηγα να συνδεθω στο wifi μου (εχω USB Wireless N adaptor T-PLink latest drivers) κανω κλικ στο εικονιδιο και βλεπω κανονικα ολα τα δυκτια και το δικο μου,
μολις παω να πατησω connect απλα κλεινει η λιστα και δεν γινεται τιποτα!!!! δεν ζητα κωδικο (που εχω), δεν μπαινει σε κανενα αλλο wifi δοκιμασα να καθαρισω την registry & C:\ProgramData\Microsoft\Wlansvc\Profiles\Interfaces απο ολα τα αρχεια, μπαs και κολησε κατι, αλλα τιποτα!

βρε τιν drivers unistall / reinstall nothing!
δεν μπορω να δοκιμασω καλωδιο διοτι ειναι πολυ μακρια και δεν εχω τετοια μερα 30μετρα utp.... αλλα με ενα crossover laptop+desktop διχνει να παιζει η καρτα, αλλα η ασυρματη οχι.

πηγα απο το Network Connection sto cPanel, να το κανω add manually, μολις παταω το ΑDD δεν ανοιγει το παραθυρο να κανω νεα ασυρματη συνδεση!!!!
ετσι το wifi ειναι κολημενο στο εικονιδια με το κιτρινο αστερακι, οτι εχει βρει αλλα δεν συνθεθηκε, και δεν μπορω να κανω τιποτα!!!!!

κατι σκατωσε με το repair την registry μαλλον...δεν ξερω.....ψαχνω απο χτες αλλα για αυτο ακριβως το προβλημα δε βρησκο τιποτα!!

ειπα λοιπον να ρωτησω εδω μπας και καποιος εχει κατι να μου δωσει να παλεψω............

σας ευχαριστω 

Link to comment
Share on other sites

Γιατί έσβησες registry δεν είναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης προβλήματος.

Θα μπορούσες απλά να κάνεις Uninstall Adapter από Device Manager.

- Εχεις κάνει Memory Test μηπως έχει πρόβλημα με Dimm RAM ?

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/diagnosing-memory-problems-on-your-computer

- Tι errors έχεις σε Event Viewer ?

Πήγαινε σε Device Manager - Network Adapters και κάνε δεξι click Uninstall την Wireless Adapter /Driver και

Reboot

Μετά αν δεν το δει αυτόματα κάνεις Install Driver αν χρειάζεται.

Πηγαινε σε Control Panel\Network and Internet\Manage Wireless Networks δεξι click Properties στο Wirelles SSID που συνδέεσε και έλεγχε τα :

- Security Type

-  Encryption Type

- Network Security Key

που έχεις σε σχέση με τον Wifi Router και σύγκρινε με τα Settings που έχει.

 

Link to comment
Share on other sites

παιδια τα εκανα ολα αυτα! δεν βλεπεις καποιο προβλημα στις συσκευες, μαλιστα εβαλα και αλλα 2 wifi αλλα καθολου ασυρματα δεν μπορουν να συνδεθουν!!!

μα καθολου!

τελικα τωρα σας γραφω απο το Σταθερο, καταφερα να το συνδεσω αλλα με πλαγιο τροπο.
δηλαδη? κατεβασα το software της t-plink και συνδεθηκα μεσω απο αυτο στο wireless, κανονικοτατα, το συστημα των windows απλα δεν παιζει!

αναγκαστηκα να σβησω τα προφιλ δεν χαλαει κατι αυτο, αλαλ δεν αλλαξει κατι, δεν θα κανω τωρα φορματ ξανα, σε 2-3 βδομαδες θα βγουν τα 8αρια χ64 θα περασω αυτα RTM, δεν την παλευω να στησω το μηχανημα ξανα τωρα οταν ολα τα αλλα πανε ρολοι....

τελος δεν εχω σφαλματα στο even viewer για αν με βοηθησουν, φυσικα με χαλαει που δεν ειναι οπως θελω, αλλα πρεπει να δουλεψω και θα το ανεχτω λιγες μερες ακομα [^o)]

αν εχεται ομως ποτε παθει το ιδιο, η γνωριζεται ποια side services ισως μπορει να κολησαν, θα το προσπαθησω ξανα.

σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Eset 64bit ειχα δεν ηταν αυτο...αλλα τελικα παπαλα. το φορματ δεν το γλυτωσα!

χτες το εσβησα και μετα οταν πηγα να το ανοιξω να δουλεψω, επεσα σε boot loop,  και δωσε startup repair και δωσε reboot...... ΤΙΠΟΤΑ! κατι πηγε να γινει με copy απο regback σε windows\system32\config
αλλα τελικα δεν......

πηρα τα λιγα που ειχα backup, παντα την δουλεια μου την εχω σε αλλο δισκο, και σημερα μετα την δουλεια παμε για το 3ο φορματ σε μια βδομαδα!

το 2ο και χτες το εκανα γιατι το scandisk του δικου (raid 0 64kb) εβγαζε συννεχεια corrupted files!
ειμαι στη Κυπρο μονημα και οι δισκοι μου εινια ολοκαινουργοι απο Plaisio me 5years εγγυηση. δεν μπορω να παω τωρα παλι Ελλαδα, να ωσω δισκους πισω γιατι ενω στρεφουν κανονικα και παιζουν μου βγαλαν χτυπημενα αρχεια, πως μπορω να τους πισω για bad sectors?
τα ειχα τραβηξει παλια, αναγκαστηκα να τους καψω για να μου δωσουν νεους!!!

οποτε λεω να κανω ενα Low Level Format με κανα εργλαλειο (linux live boot cd) και μετα να ξανακανω το raid 0, (motherboard onboard) και να κανω εγκατασταση, ισως κατι να ηταν λαθος τυχαια.
παντος bad sector με κατι εργαλεια που εψαξα δεν βρηκα!

ετσι αναγκαστηκα να κανω startup repair, και μαλλον κατι χαλασε (αρχειο) απο το wifi και το εβγαλε off. μετα ηρθαν και τα υπολοιπα.[:(]

δεν με θελει τ ατοιμο αυτο το ζευγαρι δισκων, αλλα νομιζω ενα Slow Full format, θα εξαφανισει τα πιθανα προβληματα.
αν εχετε κανενα live cd tool να προτεινετε για ελεγχο και format δισκων plz let me know!

ευχαριστω
Link to comment
Share on other sites

Οι δίσκοι τι μοντέλο είναι; Αν είναι Home δίσκοι που δεν είναι certified για Raid μπορεί να υποφέρεις από TLER ,επίσης από προσωπική εμπειρία με RE4 enterprise μου έχει τύχει να χτυπήσουν 5 δίσκοι με συνεχείς RMA!!!

Link to comment
Share on other sites

Οι δίσκοι τι μοντέλο είναι; Αν είναι Home δίσκοι που δεν είναι certified για Raid μπορεί να υποφέρεις από TLER ,επίσης από προσωπική εμπειρία με RE4 enterprise μου έχει τύχει να χτυπήσουν 5 δίσκοι με συνεχείς RMA!!!

οι δισκοι μου ειναι σας αυτους ακριβως απλα στα 320GB

οποτε ειναι για Raid [;)]
εδω ειχα κατι 80αριδες απο απλα μηχανακια και παιζαν μια χαρα, αλλα πρεπει να μην εκατσε το RAID 0 σωστα, λες να πεσω στα 32KB αντι 64? ετσι κι αλλιως windows files θα εχει, ταινιες κτλ που ειναι ογκοδη αρχεια τα εχω αλλου........

αλλα μου λες και εσυ τωρα για R4 οτι δεν ειχες τυχη, και τρομαζω![:^)]
Link to comment
Share on other sites

Όπως σου έγραψα είχα την ατυχία να αλλάξω 5 δίσκους RE4

καλημερα,

στην 3η προσπαθεια, η εγκατασταση μετα το πρωτο restart, σταματησε με μηνυμα οτι cant apply setup changes, needs restart κατι τετοιο, οποτε ξανα εκανα το raid 0 και νεα εγκατασταση με νεο format.

sthn 4η προσπαθεια, τελειωσε σωστα, αλλα κατα την διακρεια εφαγε ενα σκαλωμα, σταματησε το dvdrom και οι δισκοι εμειναν στο RED φωτακι, μετα απο 20δευτερα, ξαπηρε μπροστα το dvd και προχωρησε, στο 3 restart  και ενω αρχιζω να κανω τις πρωτες ρυθμισεις, τρωω σφαλμα μεσα στα windows οτι ο Scheduler δεν παιζει....

στο επομενω restart κανει μονο του scandisk και βγαζει 5 σφαλματα μεσα στα οποιο και αρχεια για scheduler.

τωρα κατεβασα 4 διαφορετικα προγραμματα για Western Digital, και οχι μονο, ολα τα εβαλα να τρεξουν τεστ στο ζευγαρι των δισκων αυτο, ΚΑΝΕΝΑ δεν εβγαλε σφαλματα μετα απο πολλες ωρες τεστ!!! ουτε bad sector, τιποτα!!!

θα σαλταρω! μπας και αδικα κατηγορω τους δισκους? μολις μου ρθε η ιδεα οτι ισως το dvdrom μου να μην ψηθηκε καλα, αν και successfull ISO>DVD το ειχα παθει και παλαιοτερα αυτο, και λεω να δοκιμασω να γραψω τα windows σε αλλο δισκακι ποιο αργα.
τι να πω...θα τρελαθω, θα δοκιμασω σημερα με το νεο δισκακι.

αν και αυτο βγαλει οποιοδηποτε κουλo, τοτε 90% δισκοι...μα πως τους γυρνας πισω αμα δεν βγαζουν σφαλματα? αντε να με πιστεψουν οτι δεν ειμαι δυνοσαυρος......

Link to comment
Share on other sites

τελικα ηταν προβληματικο το ISO που αντεγραφα!

νεο ISO Windows 7 Ultimate + sp1 from MSDN νεο δισκακι, (πληρη φορματ) ολα πανε ρολοι ως τωρα.... ε βρε τι παθαινει κανεις στα καλα καθουμενα.....

σας ευχαριστω ολους
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...