Jump to content

Outlook.com Το προσωπικό σας Outlook στο Internet


giotis
 Share

Recommended Posts

logomailq.pngΗ Microsoft παρουσίασε την επόμενη έκδοση του Hotmail το Outlook.com . Με γνώμονα την εξέλιξη της επικοινωνίας με e-mail και τη διάδοση αυτού πέρα από το κλασσικό PC σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα ο σχεδιασμός της σελίδας είναι καθαρός και μοντέρνος παρουσιάζοντας 30% περισσότερα e-mail από ότι οι υπόλοιπες σελίδες παροχής e-mail. Για την σύνδεση και ενημέρωση των πληροφοριών σας μεταξύ των εφαρμογών Mail,Calendar και People το Outlook.com χρησιμοποιεί την τεχνολογία Exchange ActiveSync.

       

 

 

Outlook_Inbox_AdFree_Web.jpg

Περισσότερο από ένα απλό e-mail:

Το Outlook.com δεν εξαντλείται μόνο στο e-mail. Με σύνδεση στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες των social networks όπως το Facebook, το Twitter,το  LinkedIn,το  Google και άλλες μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καταστάσεις των φίλων σας και ακόμη να προχωρήσετε σε Video κλήση με τη χρήση του Skype. Φυσικά δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις λίστες επαφών αφού ανανεώνονται αυτόματα και την ασφάλεια των πληροφοριών σας με τις επιλογές ασφαλείας.

AddressBook_Web.jpg

   SkypeDialogBox_Web.jpg    

Εκτός από τη video κλήση το Outlook.com ενσωματώνει το Office Web App με το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε τα συννημένα αρχεία σας Word,Excel ,Powerpoint και Onenote και να τα αποθηκεύσετε εύκολα στο Skydrive.

                                                                                                                                               

MultipleAttachment_Web.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OWA_Excel_Web.jpg

Μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα την υπηρεσία  με μια απλή εγγραφή στο Outlook.com . Αν χρησιμοποιείται ήδη το Hotmail τότε μπορείτε να αναβαθμίσετε απευθείας από αυτό και αν χρησιμοποιείται το Gmail τότε υπάρχουν οδηγίες για το πώς θα μεταφέρετε τις επαφές και το ημερολόγιο στο Outlook.com. Για τους χρήστες με κινητά τηλέφωνα Windows Phone, iPhone, Android, Blackberry και άλλων υπάρχει οδηγός για τη σύνδεση του λογαριασμού.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...