Jump to content

Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Mediterranean College


Recommended Posts

Σχολή πληροφορικής

To Department of Operations θα στελεχώσουν οι καθηγητές Πληροφορικής που θα προσλάβει το Mediterranean College. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα διδάξουν τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική γλώσσα τις ενότητες:

-Προγραμματισμός software (software programming), και

-Μηχανική δικτύων (networks engineering).

Απαραίτητες προϋποθέσεις αποτελούν η κατοχή διδακτορικού διπλώματος ή n ιδιότητα του ενδιαφερομένου ως υποψηφίου διδάκτορα στο αντικείμενο διδασκαλίας, η διδακτική εμπειρία και ο άριστος χειρισμός της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό και γραπτό λόγο.

 

Επιμόρφωση καθηγητών

Τη δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων παρέχει το Κολέγιο στους καθηγητές του. Σύμφωνα με την κυρία Ιωάννα Τσόκα, Επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπεύθυνη Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Mediterranean College, το Mediterranean College έχει δομήσει ένα ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών που αποτελείται από δωρεάν σεμινάρια σε θέματα όπως οι σύγχρονες μέθοδοι διδακτικής, n εκπαίδευση ενηλίκων, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση κ.λ.π., με αποκορύφωμα τη διοργάνωση συνεδρίου Διδακτικής Μεθοδολογίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Κολεγίου, 210-8899600 για την Αθήνα και 2310-287779 για τη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ιστοσελίδα http://www.medcollege.edu.gr .

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...