Jump to content

Απόφοιτος Τμήματος Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Γραφείο: Μ. Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ.

Πληροφορίες: Θεοδοσιάδης Ε.

Τηλ.: 2310-996754

Φαξ: 2310-200392

e-mail: [email protected]

Αρ. Φακέλου: 84944

ΑΔΑ: Β4ΙΖ46Ψ8ΧΒ-ΖΕΚ

 

Θεσσαλονίκη, 03/09//2012

Αρ.Πρωτ.: 75088/2012

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης έργου)

 

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας των εκπαιδευτικών, ερευνητικών δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών και υποδομών του Α.Π.Θ. - ΣΔΠ ΑΠΘ.»,με κωδικό 84944, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (ΕΚΤ) και Εθνικούς Πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης και Διά Βίου Μάθηση, με επιστημονικά υπεύθυνο την κα Δέσπω Λιάλιου, Καθηγήτρια Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας, Αντιπρύτανι Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Προσωπικού, προτίθεται να αναθέσει για διάστημα 2 μηνών (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 2.000 €, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

Ένα άτομο για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στις δραστηριότητες του έργου. Η υποστήριξη αυτή θα αφορά την εγκατάσταση και διαχείριση μηχανημάτων και λογισμικού που είναι απαραίτητα για λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

• Να είναι πτυχιούχοι Τμήματος Πληροφορικής (ΑΕΙ ή ΤΕΙ).

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη πενταετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε θέση διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων (Microsoft Windows Server, Linux/BSD).

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία σε σχεδίαση και υλοποίηση βάσεων δεδομένων (MySQL, MS SQL Server).

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία σε υποδομές Public Key Infrastructure καθώς επίσης και υπηρεσιών Single Sign On (Shibboleth).

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία σε παραγωγικά περιβάλλοντα

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία παραμετροποίησης-διαχείρισης της πλατφόρμας Nagios-NRPE για παρακολούθηση διαθεσιμότητας υπηρεσιών καθώς επίσης και της σουίτας EMC Networker.

• Να έχουν αναγνωρισμένη και τεκμηριωμένη εμπειρία σε τεχνολογίες εικονικών μηχανών (Vi realization).

• Να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο proficiency ή αντίστοιχο).

Θα συνεκτιμηθεί αν η εμπειρία αυτή αφορά σε παραγωγικά περιβάλλοντα ανώτατης εκπαίδευσης (φοιτητική μέριμνα, διαχείριση ποιότητας ΑΕΙ) και μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο.

 

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στην Μονάδα Προμηθειών της Επιτροπής Ερευνών ΑΠΘ (γρ. 104), κτίριο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ, μέσα σε ένα 10μερο από την επομένη της ανάρτησης της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Διαδίκτυο (πρόγραμμα «Διαύγεια»). Προθεσμία Υποβολής: 13/09/2012

 

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (χορηγείται έντυπο υπόδειγμα)

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.

Αξιολόγηση των προτάσεων:

Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται εκείνη που κρίνεται πιο κατάλληλη και συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/ντες στη βάση της συμβατικής ελευθερίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση παράτασης της σύμβασης το προϋπολογισθέν ποσό της νέας σύμβασης θα είναι ανάλογο του ποσού της προηγούμενης σε σχέση με το διάστημα της παράτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310-998596 (κ. Κωνσταντίνο Αϊβαζίδη).

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

Καθηγήτρια Σοφία Α. Κουΐδου-Ανδρέου Αντιπρύτανις

 

Το κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/Β4ΙΖ46Ψ8ΧΒ-ΖΕΚ

Ημερομηνία ανάρτησης: 3-9-2012

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...