Jump to content

Πτυχιούχος Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Γραφείο: Μ. Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ.

Πληροφορίες: Βένετη Εύη

Τηλ.: 2310-996754

Φαξ: 2310-200392

e-mail: [email protected]

Αρ. Φακέλου: 85514

ΑΔΑ: Β4ΘΒ46Ψ8ΧΒ-Δ5Ω

 

 

Θεσσαλονίκη, 7/9/2012

Αρ.Πρωτ.: 77083/2012

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(Για υποβολή πρότασης σύναψης 1 σύμβασης μίσθωσης έργου)

 

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Διγλωσσία και δίγλωσση εκπαίδευση: Η ανάπτυξη γλωσσικών και γνωστικών δεξιοτήτων σε διάφορους τύπους διγλωσσίας, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) - Ερευνητικό Χρηματοδοτούμενο Έργο: Θαλής, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Ιάνθη - Μαρία Τσιμπλή, καθηγήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ προτίθεται να αναθέσει σε ένα άτομο, για διάστημα 36 μηνών και με συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 11.250 €, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

Χρήση και υποστήριξη λογισμικού για γλωσσολογική έρευνα και δημιουργία και διαχείριση σωμάτων κειμένου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα:

1. Πτυχίο Πληροφορικής από Ανώτατη Σχολή με εμπειρία στη χρήση λογισμικού για έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες (ψυχολογία, γλωσσολογία κ.α.)

2. Τεκμηριωμένη γνώση δημιουργίας και διαχείρισης σωμάτων κειμένων

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων σε αντίστοιχα έργα θα συνεκτιμηθεί.

Οι άνδρες ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις το αργότερο μέχρι τον Αύγουστο 2012.

 

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στο Γραφείο Σπουδών του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Νέο Κτήριο Φιλοσοφικής Σχολής, 3ος όροφος, 308Α, κατά τις ώρες (11:00-14:00), έως τις 17/9/2012.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Πρόταση Σύναψης Σύμβασης Έργου (επισυνάπτεται)

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφα τίτλων, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία που θα αναφέρονται στο βιογραφικό.

Αξιολόγηση των προτάσεων:

Από τις προτάσεις που υποβάλλονται εμπρόθεσμα και παραδεκτά κατά τα ανωτέρω, επιλέγεται εκείνη που κρίνεται πιο κατάλληλη και συνάπτεται σύμβαση μίσθωσης έργου με τον/τους επιλεχθέντα/ντες στη βάση της συμβατικής ελευθερίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και κατά τους όρους της σύμβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του/των επιλεχθέντος/ντων με άλλον/ους ενδιαφερόμενο/ους στα πλαίσια της παρούσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σε περίπτωση παράτασης της σύμβασης το προϋπολογισθέν ποσό της νέας σύμβασης θα είναι ανάλογο του ποσού της προηγούμενης σε σχέση με το διάστημα της παράτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310-997402.

 

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

Καθηγήτρια Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου Αντιπρύτανις

 

 

Το κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://et.diavgeia.gov.gr/f/auth/ada/Β4ΘΒ46Ψ8ΧΒ-Δ5Ω

Ημερομηνία ανάρτησης: 7-9-2012

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...