Jump to content

Να εισαι καχυποπτος ειναι ή δεν ειναι καλο????


Desperandos
 Share

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,


Μια ερωτηση, χθες με καλεσε καποιος απο την Microsoft με την αιτιολογια οτι θελει να του στειλω τα licenses για τερματικα, σερβερς, office κτλ..... Και μου ειπε οτι λογο προβληματος θα μου εστελνε το mails με τις λεπτομεριες σημερα, οπως και εκανε.............. Ειμαι λιγο καχυποπτος και ηθελα να κανω μια ερωτηση σε ολα τα παιδια που δουλευουν στην Microsoft αν ξερουν τον παρακατω κυριο.........


******,

Anti – Piracy Specialist<?xml:namespace prefix = "o" />

Microsoft Ελλάς Α.Β.Ε.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 221, 151 24 Μαρούσι

Τηλ: +30 211 1206 458 | Fax: +30 211 1206 003


Θα παραθεσω και το content του email σε οποιον θελει

Ευχαριστω
Link to comment
Share on other sites

Δεν είχες παρά να πάρεις ένα τηλέφωνο στην MS Hellas και να τον ζητήσεις :)
Ισχύει πάντως, γιατί όπως έγραψε και ο apostolos έχει ξανασυζητηθεί.

Το όνομα αντικαταστάθηκε από αστεράκια για προφανείς λόγους.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σας

Ναι προφανως και μπορω να μιλησω με την Microsoft απλα ηθελα να δω και τις αποψεις σας πρωτα. Δεν ειναι οτι εχω καποιο θεμα με αδειες, μαλιστα ειναι και υπεραριθμες αυτην τη εποχη, απλα αρχες του χρονου μας τα ειχε ζητησει και η BSA που υποτιθετε την πληρωνει η Microsoft να το κανει αυτο. Τωρα με παιρνουν τηλ και μου τα ζητανε παλι...... Δεν θα τους τα στειλω και να ερθουν να τα δουν μονοι τους.............. Το email ειναι το ιδιο template με αυτο που μου εστειλαν και μενα.

Link to comment
Share on other sites

Η Microsoft δεν πληρώνει την BSA - είναι μέλος της. Η BSA είναι ένας οργανισμός που απαρτίζεται από πολλές εταιρείες-μέλη και ελέγχει τη νόμιμη χρήση του λογισμικού των μελών της. Αν λοιπόν στις αρχές του χρόνου η BSA σας είχε ζητήσει τις άδειες, πρόκειται για διαφορετική ενέργεια από αυτή που κάνει τώρα η Microsoft. Αυτό, δυνητικά, θα μπορούσε να το κάνει και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του χώρου η οποία θέλει να ελέγξει τη νομιμότητα χρήσης του λογισμικού της. Οπότε δεν στα ζητάνε "πάλι".

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...