Jump to content

email and signature attachment


modestos76
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Μπορώ σε email (είτε new είτε reply)  να στέλνω τα προσωπικά στοιχεία της υπογραφής ενώ το κείμενο του disclaimer να φεύγει σαν  attachment π.χ σαν HTML file??

Πιο συγκεκριμένα μου ζητήθηκε να βρω τρόπο ώστε στα emails  να φεύγει η υπογραφή μέχρι τα προσωπικά στοιχεία κανονικά ενώ το disclaimer να μην είναι προσαρτημένο στην υπογραφή αλλά να φεύγει με άλλο τρόπο (HTML file or text file)

Χρησιμοποιώ  Exchange 2007 SP2, MS Office 2007 και τo format των mails είναι HTML.

 

Ευχαριστώ.

 

Link to comment
Share on other sites

To Disclaimer Θα το Κάνεις στον Exchange 2007

Πηγαίνεις Organization Configuration > Hub Transport > Transport Rules

New Transport Rule

Δώσε ένα όνομα πχ Disclaimer Next,

sent to users inside or outside the organization Επέλεξε Outside για να στέλενι Disclaimer μόνο όταν στέλνεις mail εκτός Next

Append disclaimer text using font, sixe color ...... Γράψε το κείμενο που θες και είσαι Έτοιμος

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να δίνεις την επιλογή να φαίνετε το "Disclaimer" από όσους παραλήπτες το επιθυμούν μπορείς να το προσαρτήσεις στην υπογραφή σου σαν link όπου πατώντας κάποιος πάνω του, να το κατεβάζει σαν αρχείο html. Αρχικά, σώσε το κείμενο που περιέχει το "Disclaimer" σαν *.msg αρχείο (αρχείο outlook) και στην συνέχεια κάνε save as... και επέλεξε html format. Πρόσεξε γιατί θα σου φέρει και τα στοιχεία του μηνύματος όπως τον sender, date κτλ το οποία στο html αρχείο που έχεις δημιουργήσει κάνε edit (π.χ. με το notepad++) και αφαίρεσέ τα έτσι ώστε να έχεις μόνο το καθαρό μήνυμα του disclaimer. Στην συνέχεια φόρτωσέ το σε κάποιο εξωτερικό site (π.χ. στο site της εταιρίας, στο https://sites.google.com/site/mysite ή στον public folder του dropbox) και κάνε αντιγραφή το link (save target as...). Τέλος, πήγαινε στο Outlook και στο Tools->Options->Mail Format->Signatures στο τέλος της υπογραφής σου γράψε για παράδειγμα την λέξη Disclaimer και αφού την επιλέξεις κάνε insert hyperlink το link που έχεις αντιγράψει προηγουμένως και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να σε βοήθησα!

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...