Jump to content

26/10/2012 - Τα Windows 8 γίνονται διαθέσιμα στον κόσμο


eparon
 Share

Recommended Posts

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε. Τα Windows 8 έχουν αρχίσει πλέον να πωλούνται κανονικά στα καταστήματα και το γεγονός αυτό συνοδεύτηκε και γιορτάστηκε από ένα πλήθος event σε όλον τον κόσμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

event_ballmerWin8Launch_Page.jpg

Στο ειδικό event που διοργανώθηκε στη Νέα Υόρκη, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα features του λειτουργικού, δίνοντας έμφαση στο νέο σχεδιασμό ο οποίος έχει γίνει βάζοντας το χρήστη στο κέντρο.

Παρουσιάστηκε επίσης το Windows Store, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές στον υπολογιστή τους ή στο tablet τους και, όπως ανακοινώθηκε, θα υπάρχουν πάνω από 1000 Windows 8 certified devices που θα δούμε τη φετινή χρονιά στα καταστήματα, όπως το Asus Vivo Tab RT και το Microsoft Surface.

TimesSquareTakeover_Page.jpg


(Δείτε περισσότερα για το event στη Νέα Υόρκη στο Microsoft News Center - http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/windows/default.aspx)

Με αφορμή το launch των Windows 8, έγιναν επίσης launch και τα τοπικά sites του λειτουργικού. Δείτε το *υπέροχο* ελληνικό site εδώ: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/new-look

Oι καταναλωτές επίσης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές τους. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οι καταναλωτές που σήμερα διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP, Windows Vista ή Windows 7, θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 Pro στην εκτιμώμενη τιμή των €29,99.
 
Ταυτόχρονα, σε περισσότερες από 140 χώρες, προσφέρεται η δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Pro σε υπολογιστές με Windows 7, με ημερομηνίας αγοράς μεταξύ 2 Ιουνίου 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013, στην τιμή των €14,99 μέσω της προσφοράς Windows Upgrade.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...