Jump to content

Microsoft Office365 – Introductory technical training for Partners


 Share

Recommended Posts


Microsoft Office365 – Introductory technical training for Partners<?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


<?xml:namespace prefix = "v" ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />


 


Σας προσκαλούμε σε Εισαγωγικό Τεχνικό Training για το Microsoft Office365, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου & την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου , 2012, στο εκπαιδευτικό κέντρο Infolab (Παπαναστασίου 66, Χαριλάου).


Το training αφορά συνεργάτες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη ή θέλουν να επενδύσουν στα Microsoft Online Services. Οι τεχνικοί που θα παρακολουθήσουν την δωρεάν εκπαίδευση, θα έχουν την ευκαιρία να εξοικοιωθούν με τα απαραίτητα βήματα αρχικοποίησης και παραμετροποίησης της Cloud υπηρεσίας μας Office365, έτσι ώστε να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη Cloud υπηρεσία μέσω του Office 365 στους πελάτες τους.



Agenda


 



Topic


Description


Intro


Introduction to Office365 components


Service Initiation


User creation, domain verification, administrator roles, introduction to powershell commands


Configure Client Access


Client configuration, Requirements, main components installation, network configuration


Exchange Online


Mailbox creation, users migration scenarios, Outlook configuration, Distribution groups, Archiving, Forefront Online Protection for Exchange Online


Lync Online


Set up and configure Lync Client, enable Public IM connectivity, configure audio/video, file transfer and conferencing


SharePoint Online


Create and manage Site Collections, public web site configuration and domain verification, External Users Access, SharePoint offline access, Workflows with Sharepoint designer and Visio

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας με εγγραφή:

·          για τις 20 Νοεμβρίου  εδώ. Ώρα προσέλευσης: 12.00

·          για τις 21 Νοεμβρίου  εδώ. Ώρα προσέλευσης: 9.00

 

Με εκτίμηση,

 

Microsoft Ελλάς

© 2012 Microsoft Ελλάς Όροι Χρήσης | Εμπορικά Σήματα | Δήλωση Προστασίας 

• Αυτό το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε  από τη Microsoft, είναι ένα σημαντικό μέρος ενός προγράμματος, μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος που αγοράσατε εσείς ή η εταιρεία σας ή που συμμετέχετε σε αυτό.

• Η Microsoft σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της Microsoft προκειμένου να ενημερωθείτε για το σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και για τους αποδέκτες των δεδομένων σας και για το πώς μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα πρόσβασης.

• Για να ορίσετε τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας σχετικά με το περιεχόμενο (εκδηλώσεις,Newsletters) , τη συχνότητα αλλά και το μέσο που επιθυμείτε, επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο  "Διαχείριση του προφίλ σας"

• Το μήνυμα αυτό στάλθηκε από τη Microsoft Ελλάς, Κηφισίας 221, 15124 Μαρούσι, Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...