Jump to content

All Removable Storage classes: Deny all access


Serafim
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

 

Σε AD που βρίσκεται σε 2008 functional level και έχει δύο domain controllers, έναν 2008 και έναν 2012R2, έχουμε ενεργοποιήσει την φραγή όλων των αφαιρούμενων μέσων σε επίπεδο χρήστη.  Αυτό λειτουργεί κανονικά σε clients που είναι Windows 7, αλλά τώρα που πάμε σε 8.1 οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στικάκια κανονικά.  Πιο συγκεκριμένα:

 

1. Ο ίδιος χρήστης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει στικάκια όταν κάνει login σε pc με 7 ενώ δεν έχει περιορισμό σε pc με 8.1, τα οποία είναι και τα δύο στο ίδιο OU.

 

2. Αν ο περιορισμός μπει στο Computer Configuration τότε λειτουργεί κανονικά και στα 8.1 αλλά δεν είναι αυτό που θέλουμε.

 

Έχω κάνει διάφορα πράγματα μετά από ψάξιμο, το gpresult που τρέχω στο pc με 8.1 δείχνει ότι υπάρχει η συγκεκριμένη ρύθμιση κανονικά.  Επίσης το group policy results στον DC για το pc δεν βγάζει κάποιο λάθος.  Έχω πέσει πάνω σε 2-3 ακόμα posts που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έχουν πάρει κάποια συγκεκριμένη απάντηση, πχ.:

 

https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/97766c92-ffcb-4b3c-8192-45cfc37d7984/policy-related-to-removable-storage-policy?forum=w8itproperf

 

Ξέρει κάποιος αν λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα?  Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί αυτή την ρύθμιση με το συγκεκριμένο configuration και να λειτουργεί?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...