Jump to content

mcse.gr


Recommended Posts

Στους δύσκολους καιρούς μας και μετά από συχνές επισκέψεις εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, διαπίστωσα ότι θα πρέπει κάτι να γίνει για την εκπαίδευση αυτών των ανθρώπων που δεν έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν σεμινάρια, εκδηλώσεις, κλπ.

 

Έτσι λοιπόν ήρθε η ιδέα για το mcse.gr. Η προσπάθεια μόλις έχει ξεκινήσει, προς το παρόν υπάρχει μόνο το σεμινάριο 20410 για τον Windows Server 2012 R2, αλλά "γράφουμε" με εντατικούς ρυθμούς και σύντομα θα εμπλουτιστεί το περιεχόμενο.

 

Οι τιμές είναι χαμηλότερες από τα επίσημα σεμινάρια σε αίθουσα, αφού ουσιαστικά έχουν μειωθεί τα κόστη διεξαγωγής των σεμιναρίων. Επειδή όμως παρέχουμε το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft και Online Labs, πρόκειται πρακτικά για μια πολύ καλή λύση για remote training.

 

Απεριόριστο streaming σε high definition για πάντα, χωρίς χρονικούς περιορισμούς παρακολούθησης και εκπαίδευση στα ελληνικά.

 

Φυσικά προσκαλούμε τους Microsoft Certified Trainers που έχουν την διάθεση και τον χρόνο να δημιουργήσουν videos για τα σεμινάρια τα οποία διδάσκουν συχνά, να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συνεργαστούμε. Πληρώνουμε flat rate ανάλογα με την διάρκεια του κάθε σεμιναρίου.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mcse.gr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...