Jump to content

GSimos

Members
  • Posts

    1159
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by GSimos

  1. Δυστυχώς δεν λειτουργεί το εργαλείο στον Exchange 2010 (Edge Role), αλλά έστειλα mail στη U-BTech ρωτώντας αν έχουν στα σχέδια τους ένα αντίστοιχο εργαλείο για τον Exchange 2010 και απάντησαν ότι είναι στο πρόγραμμα να φτιάξουν κάτι τέτοιο!

  2. Αντώνη, εγώ έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω το Eventbrite.com για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων, σου το προτείνω να το κάνεις και εσύ, είναι δωρεάν http://eventbrite.com/

     

    Λυπάμαι που κάποιοι σπάνε πλάκα με αυτούς που προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς τη γνώση που άλλοι πληρώνονται για να προσφέρουν (και πολλές φορές δεν τη μεταδίδουν κιόλας).

    +1000 στον Αντώνη

    -99999999999 στους επιτήδειους

  3. Θα ήθελα να διευκρινίσω τη δήλωση σχετικά με τις "εγκαταστάσεις μου" που αναφέρω στο άρθρο παραπάνω. Η έκφραση "εγκαταστάσεις μου" αφορά τα Labs μου που απαρτίζονται απο 3 DCs(1 σε διαφορετικό domain στο ίδιο forest), 2 Configuration Managers (1 σε κάθε domain), 1 Operation Manager, 8 Virtual Client μηχανήματα καθώς και 3 φυσικά Client μηχανήματα.

    Επίσης έχω δηλώσει στο παρελθόν μέσα στο Forum και στα άρθρα μου ότι δεν είμαι οπαδός της εγκατάστασης Beta/RC/CEP εκδόσεων σε παραγωγικό περιβάλλον και συνεχίζω να πρεσβεύω αυτή την άποψη χωρίς αποκλίσεις.

  4. Παναγιώτη, μήπως είπαν και τίποτα για το Forefront Endpoint Protection; Αν δηλαδή θα ενσωματώσουν κάποιο εργαλείο διαχείρισης;

    Γιατί έχουν πάρει φωτιά τα forums με παράπονα για τη νέα πολιτκή (FEP για Servers μέσω SCOM και για Clients μέσω Configuration Manager) SMB λύση δεν υπάρχει....

  5. To iSCSI που υποστηρίζει ο Storage Server (και η προηγούμενη έκδοση) είναι πλήρες και λειτουργεί άψογα σε Cluster Shared Volume διατάξεις για Hyper-V, είναι όμως κρίμα που πακετάρεται μόνο με λύσεις hardware.

    Τον αναμένουμε με ανυπομονησία.

×
×
  • Create New...