Jump to content

japan

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

japan's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Πολύ καλό! Εγώ φέτος έβαλα τα κεράκια σε binary, περισσότερα κεράκια βέβαια, αλλά που να καταλάβει ο κοινός θνητός... Του χρόνου θα το παίξω με hex για να έχω μόνο 2 κεράκια (δεν θα έχει και γράμματα).
  2. Όχι απλά small, fitted γυναικείο παρακαλώ... Ειδάλλως θα πρέπει να αρχίσουμε την κοπτοραπτική http://www.jinx.com/blog_entry.aspx?id=1136
  3. Συγχαρητήρια για την οργάνωση, τις παρουσιάσεις, τα πάντα τέλως πάντων! Άντε και του χρόνου!
  4. Για να λέει shipping company, μάλλον για Πειραιά θα αναφέρεται...
  5. Ναι... αλλά αυτό θα ισχύει για όλους τους χρήστες... Το μόνο που έχω βρει από Google λέει ότι κάτι τέτοιο μπορούσες να το κάνεις στον 2003, στον 2007 όμως δεν γίνεται.
  6. Θέλω τα mail από μερικούς χρήστες να μην πηγαίνουν στο default anti-spam appliance που ελέγχει τα εξερχόμενα, αλλά κάπου αλλού (για λόγους testing). Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Έχω ψάξει ρυθμίσεις, hub transport, send connectors κλπ (Exchange 2007) αλλά άκρη δεν βρίσκω... Ευχαριστώ in advance
  7. Άντε μπας και το αποφασίσω και κάνω upgrade το MCSE μου...
  8. Λέει βέβαια σε ένα σημείο το εξής: Offer Good until June 30th 2010. Customers must register, schedule and take the first and second shot by June 30, 2010. One second chance exam per customer. Τι εννοεί ακριβώς? Ότι αν για κάποιο exam όντως αποτύχουμε και πάμε για δεύτερη φορά, δεν έχουμε το δικαίωμα να ξαναχρησιμοποιήσουμε την προσφορά για ένα άλλλο exam?
  9. Μην ξεχνάς πως για να στείλεις σε κάποιον κρυπτογραφημένο μήνυμα χρησιμοποιώντας ψηφιακές υπογραφές θα πρέπει να έχει και αυτός ψηφιακή υπογραφή, όχι μόνο εσύ. Επίσης θα πρέπει εσύ να γνωρίζεις το δημόσιο κλειδί του. Αν η όλη διαδικασία γίνεται ενδοεταιρικά, μπορείς πολύ εύκολα να σηκώσεις μία microsoft enterprise CA και να εκδίδεις από εκεί τα πιστοποιητικά για e-mail encryption. Απλά αν στείλεις προς τα έξω θα φαίνονται Untrusted.
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δε νομίζω πως το δημιούργησε από μόνος του, λέει πως δεν έχει πειράξει τίποτα, βέβαια δεν είμαι και από πάνω του συνεχώς για να δω τι κάνει... (never trust a user). Και πάλι όμως, ακόμη και αν ο ίδιος έκανε ένα δεύτερο calendar, πως γίνεται το calendar που προϋπήρχε, και είχε όλα τα παλιά items, να χάσει το free/busy permission, και το άδειο calendar, να είναι αυτό που λειτουργεί σωστά. Έχει μόνο έναν λογαριασμό στον Exchange. Δεν μου έχει παραπονεθεί κανένας άλλος χρήστης ότι έχει το ίδιο πρόβλημα.
  11. Σε περιβάλλον με Exchange 2007, ένας χρήστης, σε νέο μηχάνημα με windows 7 και outlook 2007, βρέθηκε με ένα δεύτερο calendar. To calendar με όλα τα items δεν έχει τα σωστά permissions, δηλαδή δεν μπορούν οι άλλοι χρήστες να δουν free/busy, και στο drop down menu δεν υπάρχει ως επιλογή. Το άλλο calendar που "εμφανίστηκε" (συγνώμη, δεν ήμουν πάνω από τον χρήστη να δω αν όντως έκανε κάτι για να δημιουργηθεί αυτό) έχει τα σωστά permissions, και όλα τα νέα meeting requests πάνε εκεί. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να διορθωθεί αυτό, εκτός από το να πω στον χρήση να κάνει copy όλα τα calendar items από το ένα στο άλλο και μετά delete το λάθος calendar? Έχει πάρα πολλά items κάθε μέρα...
  12. japan

    Meet the IT Chicks

    http://www.meettheitchicks.com/ Δύο επεισόδια για την ώρα... Απ'ότι κατάλαβα το κάνει sponsor η ReadyNAS, still, έχει την πλακίτσα του.
  13. Ένα event έγινε στον Πειραιά και το έχασα? Αν είναι δυνατόν....
×
×
  • Create New...