Jump to content

ThanosZ

Members
  • Posts

    422
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by ThanosZ

  1. Οι συγκερκριμενοι δεν ειναι "μηχανογράφοι".

    Μηχανοσβύσοι ειναι. Κι οποιος απο εμας εχει τυχει μπροστα σε εναν ας παρει ενα παξιμαδακι για την πικρα.

    Παντως έχω να σας εκμηστηρευτώ πως δουλεύοντας για εναν τέτοιο μηχανοσβύσο δεν κυνδίνεψα ποτέ μου να ανεβάσω τις πιθανότητες να πάθω alzheimer αφού είναι γνωστό πως άνθρωποι που ακονιζουν το μυαλό τους με σπαζοκεφαλιές μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισής του.

    Εγώ μετα τον ενα χρόνο και κάτι πληρους απασχόλησης στον χώρο της σπαζοκεφαλιάς και του παζλ σας ενημερώνω πως ποτε δεν θα ανυσηχήσω για την νόσο αυτή. Βεβαια βαρεθηκα κι εγω τα παζλ και τα παρατησα. Είπα να δωσω την ευκαιρία και σε κανέναν άλλο συνάδελφο να μειώσει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες :D

    Τέλος, "εξωτερικό storage" στον κύκλο των μηχανοσβύσων ειναι το nasάκι με το mirror volume . Μην ταράζεστε. για τέτοιο θα μιλούσε ο χριστιανός.

  2. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστώ το ΔασκαλοΘανάση για την σωστή του παρατήρηση , είανι SS2007 ki oxi SS2003.

    Αυτόν το ν καιρό είμαι στο lab για να αποδείξω στον εαυτό μου πως το migration που μου έδειξαν εκείνο τ απόγευμα στην Β Σοφίας είναι τόσο εύκολο που μπορεί να το κάνει κι ένας ... μεσήλικος ! :D

    Οψωμεθα!

  3. ααααααααααααα! γιωργο 10000 συγγνωμες !!!! Ηταν αργα οταν το "παπατρεχικο" ποντικι εκανε κλικ στο submit!!!

    Προσπαθησα για edit μα , ηταν αργα! :D

    Ουτως η αλλως, πολυ καλο σαν ιδεα.

×
×
  • Create New...