Jump to content

fenia

Members
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by fenia

  1. Πόλυ καλό post πραγματικά και όντως είναι όλα τόσο απλά και εύκολα στο BPOS. Το πρόβλημα πολλών είναι το migration σε αυτό. Και επειδή η γνωστή παροιμία λέει "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει" .. Η Quest Software πρόσφατα έβγαλε tool για απευθείας migration στο BPOS από Exchange, Lotus Notes & Gmail. Έχει και trial για όποιον θέλει να το δοκιμάσει:

     

    http://www.quest.com/migrator-for-cloud-email/

     

  2. Μακάρι να έφταιγαν μόνο οι πολιτικοί και το σύνταγμα. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει "ελληνάρες", φραπέ και ανευθυνότητα. Το ζω κάθε μέρα παντού ... πολύ λυπάμαι που η πλειοψηφία δεν το βλέπει και ξέρει μόνο να κρίνει τα πάντα με ημιμάθεια και να ρίχνει μούτζες απο εδώ και απο εκεί. Η αλλαγή μπορεί να έρθει μόνο αν αλλάξουμε εμείς, ο καθένας μας ξεχωριστά. Να γίνουμε υπεύθυνοι άνθρωποι και να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο, τον συνάδερφο και το περιβάλλον.

     

     

  3. Γιατί σε production PC εξυπακούεται ότι συμβαίνει !

     

    Εγώ το έγραψα γιατί συνήθως στα virtual (test/lab) ξεχνιόμαστε και κάθε φορά παιδευόμαστε...

     

    Ίσως να μην ήταν σαφές, αλλά το tip ήταν για όσους έχουν πολλά lab με πολλά machines και διαφορετικά domain που απλά δοκιμάζουν εφαρμογές χωρίς αναγκαστικά να έχουν WSUS στο lab :)

     

    Υ.Γ. Δεν είναι ανάγκη να είναι join στο domain του WSUS, αν μπούν σωστές IP (ή bridged, κλπ) θα τον δει τον server.

     

     

  4. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό να σχολιάσω είναι ότι... διαβάζεις xkcd! :)

     

    Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο post! Νομίζω ότι τώρα πια υπάρχουν πολλά code testing tools για website τα οποία προλαμβάνουν τέτοια λάθη. Άσχετα αν στην Ελλάδα θεωρούνται δυστυχώς αχρείαστα ...

     

     

     

  5. Χρησιμοποίησα το ΙΕ 8 Beta για 1 μήνα και είχα πολλά προβλήματα. Από ένα σημέιο και μετά δεν με άφηνε να κάνω type μέσα σε forms! Δεν το έψαξα παρακάτω, απλά έκανα uninstall. Ελπίζω η final έκδοση να είναι τόσο ασφαλής όσο και σταθερή.

×
×
  • Create New...