Jump to content

kavag

Administrators
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    49

Reputation Activity

  1. Like
    kavag got a reaction from nation22 in To PC που δεν έχεις συνηθίσει...   
    Χίλια μπράβο και πάλι μπράβο!
  2. Confused
    kavag got a reaction from nation22 in IT PRO|DEV Connections 2020 - Registration is open   
    Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, 
    Αρκετά χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, καθώς οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Επειδή όμως μας λείψατε, επιστρέφουμε φέτος δυναμικά με το:
     
    IT PRO|DEV Connections 2020 virtual event!

    Όλες οι γνωστές κοινότητες πληροφορικής είναι εδώ και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο γεμάτο από τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και ουσιαστικές γνώσεις πάνω σε αντικείμενα όπως:

    Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα του συνεδρίου μας, αφού θα βρείτε πάνω από 100 τεχνικές παρουσιάσεις σε πολλαπλά παράλληλα tracks. Σας υποσχόμαστε ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. 

    Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα, φέτος η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν!
     
    Ελάτε λοιπόν μαζί μας στις 12 και 13 Δεκεμβρίου δηλώνοντας μόνο την συμμετοχή σας.

    Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει στη σελίδα https://www.itprodevconnections.gr/

    Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις παρουσιάσεις και να φτιάξετε τη δική σας ηλεκτρονική agenda. 

    Περιμένουμε λοιπόν να σας υποδεχτούμε on line!

    Οι Τεχνικές Κοινότητες 


  3. Like
    kavag reacted to Zacharias in To PC που δεν έχεις συνηθίσει...   
    To pc που δεν έχεις συνηθίσει.
    Μπήκαμε στο δεύτερο κύμα covid-19 και μαζί με αυτό στην διακοπή της λειτουργίας των σχολείων.  Στην φαρέτρα μας η εμπειρία από τον Μάρτιο. Μας βρήκε τους πιο πολλούς έτοιμους για να αντιμετωπίσουμε για άλλη μια φορά τις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών με εργαλείο την τεχνολογία. Το πρόβλημα είναι ότι μας βρήκε τους πιο πολλούς και όχι όλους.
    Έχω βάλει την μεγάλη κόρη στο ένα λάπτοπ που είχα κάνει refurbish από σκουπίδια και την μικρή στο άλλο που είχε πετάξει κάποιος συνάδελφος διότι δεν είχε τον χρόνο να ασχοληθεί με την ανάσταση του.  Ευλογία και τα δύο για τις ανάγκες μας. Εγώ με vpn Και teams όλη μέρα στην δουλειά, τα παιδιά τηλεργασία με zoom Και webex και η λυσσασμ…η σύζυγος με συνταγές στο youtube για σούπα γλυκοπατάτας (αυτόματο άνοιγμα στο e-food και παραγγελία ότι πιο σάπιο υπάρχει). Ξεκινά το μάθημα, από τα 22 παιδιά κάθε μέρα σχεδόν 2-3 απών. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον που συγκεκριμένα παιδιά δεν είχαν συμμετοχή, ρώτησα τον διευθυντή του σχολείου τι συμβαίνει και όπως ήταν φυσικό με ενημέρωσε ότι κάποιες οικογένειες δεν έχουν να φάνε και δεν έχουν και την οικονομική άνεση να αγοράσουν έστω ένα refurbished υπολογιστή και με 2-3 παιδιά.  Ευτυχώς που όλοι έχουν internet Και ένα κινητό ώστε τα παιδιά στο σπίτι μπαίνουν εναλλάξ μέρα παρα μέρα τη φορά με το κινητό του πατέρα. 
    Άλλο είναι να στο λέει κάποιος  και άλλο να δεις ένα από τα παιδιά στο video conference να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται μέσα από μια οθόνη 5 ιντσών καθώς και να προλάβει την ύλη που έχει χάσει τις προηγούμενες μέρες…ξεκάθαρα αυτό το παιδί είναι καταδικασμένο να μείνει πίσω σε σχέση με  τα άλλα.  Ήδη είχα βουρκώσει .
    Τα παιδιά…των «άλλων», είναι και δικά μας παιδιά.
    Κλειστά τα μαγαζιά και βάλε και τις καθυστερήσεις από τις αποστολές παραγγελιών θα ήταν δύσκολο εγχείρημα η κατασκευή έστω ενός υπολογιστή από διάφορα εξαρτήματα μόνο από αυτά που είχα στο σπίτι.  Fuck it θα το κάνω, θα το φτιάξω και θα το δώσω.
    Συνάδελφος μου είχε δώσει μια «χαλασμένη» μητρική Abit AB9 pro με επεξεργαστή quad q660 και 4GB ram, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα να φτιάξω. Μπουγάδα τα πάντα όλα τα εξαρτήματα, φυσερό, στέγνωμα, WD40 τα πάντα και σκούπισμα με microfiber cloth, το κουτί μπουγάδα και αυτό  στην μπανιέρα, ένα full atx chieftech dragon που έπιανε χώρο, μια κάρτα 9500ΓΤ με hdmi Και 4 δίσκους 80άριδες μηχανικούς (1 για OS, 1 για backup/image backup-restore, 2 σε stripe για data και για το swap). 

    Ο θεός ήθελε να με δοκιμάσει…δεν γινόταν καμία εγκατάσταση λειτουργικού, ούτε windows ούτε linux, άλλαξα δίσκους, μνήμες, επεξεργαστή, κάρτα, θερμο-αγωγική πάστα, τροφοδοτικό, τα ίδια…η μητρική να κάνει κανονικά post, να κάνει έλεγχο μνημών, να μπορώ να μπω μέσα να κάνω ότι ρύθμιση θέλω, φαινομενικά όλα μια χαρά. Μετά από μια εβδομάδα και 43 δοκιμές εκκίνησης εγκατάστασης λειτουργικού και ατελείωτες ώρες troubleshooting, αποφάσισα να περάσω ξανά το bios έστω και κάποια beta.  Abit…το abit.ws δεν έχει έγκυρα downloads ούτε drivers ούτε Manuals ούτε BIOS….και εδώ έρχεται το https://soggi.org, προσκυνώ και βουλώνω στην μεγαλοσύνη τους να κρατήσουν archive για όλους τους σαπιοδόντηδες που έχουν αρχαιότητες για υπολογιστές.  Κατέβασα το bios v.27 και awdflash το οποίο μου έδειξε ότι το bios που είχε η μητρική ήταν corrupted και έτσι πέρασα το καινούργιο.  Tada! Εγκατάσταση windows 10 νεράκι, ninite utilities, webex, τέλος.  Νομίζεις….

    Έχω βάλει 4 Modules ddr2 800άρες και βλέπει μόνο τα 3GB και από το BIOS….πάω να βγάλω τα modules για δοκιμές…τέλος το PC να σφυράει και με τις καλές τις μνήμες.
    Κατέβασα, σημαία, σταυρό, το Αι.Γιώργη που καμάκωνε το δράκο, τα εξαπτέρυγα, Μπεμπαχέλ, Ιηζεκίλ, μέχρι και τον γαίδαρο από τα βάγια.  Ούρλιαζα διότι ήθελε να με δοκιμάσει…
    Αφού άλλαξα και όλα τα ram modules που είχα spare, τελικά δούλεψε.  Του έβαλα και πληκτρολόγιο, ποντίκι, τροφοδοσία, και ένα πολύ-μηχάνημα για τις εργασίες.
    Δεν θα έγραφα τίποτα για αυτό το PC, μου έβγαλε την παναγία και ο σκοπός είναι ιερός.
    Έστειλα στο διευθυντή ότι ο υπολογιστής είναι έτοιμος να τον παραλάβει και να μου πει ποια άλλη οικογένεια έχει ανάγκη να δω τι μπορώ να κάνω. Έχω βουρκώσει....

    Υ.Γ. Έχω δώσει σε 126 οικογένειες μέσω του xariseto.gr υπολογιστές που έχω βρει στα σκουπίδια ή από γνωστούς που ήθελαν να τα πάνε στην ανακύκλωση ή στα σκουπίδια. Μην πετάτε τίποτα, μπορείτε να βοηθήσετε όλοι με αποστολή υπολογιστών στο σχολείο της  γειτονιάς σας, στα μαγαζιά Reto, στο xariseto.gr ή στο desmos.org.
  4. Like
    kavag got a reaction from NoName1976 in Global Azure Virtual 2020 - Σάββατο 25 Απριλίου   
    Φίλες και φίλοι,
    Το Σάββατο 25 Απριλίου, για έβδομή συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το event που δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις, το Global Azure Bootcamp. Βέβαια, εξαιτίας αυτού του ενοχλητικού ιού που μας ταλαιπωρεί, το event άλλαξε, έγινε virtual και θα πραγματοποιηθεί μέσω της τεχνολογίας, Teams Live Events. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε μία ημέρα γεμάτη από τις τεχνολογίες του Cloud και του Microsoft Azure, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, κίνηση που είναι απαραίτητη αυτήν την εποχή!
    Με χαρά λοιπόν, σας προσκαλούμε στο Global Azure Greece 2020, που θα διεξαχθεί το Σάβατο 25 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ομιλίες, καθώς και το Link της απαραίτητης εγγραφής σας, θα βρείτε στο επίσημο site του event:
    https://global-azure-greece-2020.azurewebsites.net/
  5. Like
    kavag got a reaction from PanosP in Αναβάθμιση της πλατφόρμας του autoexec.gr   
    Φίλες και φίλοι,
    Όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε, η πλατφόρμα που υποστηρίζει το autoexec.gr, από το 2014 και πέρα είναι η αναγνωρισμένη πλατφόρμα της Invision Community. H μετάπτωση στην πλατφόρμα αυτή, όπως θα θυμάστε,  είχε γίνει επίπονα, όπως όλες οι ματαπτώσεις, από εκείνη της telligent community, η οποία υποστήριξε το αγαπημένο μας autoexec.gr από την δημιουργία του μέχρι το 2014!
    Η τελέυταία αναβάθμιση, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αφορούσε αφενός στον Server που μας φιλοξενεί, αλλά και στην έκδοση του software της πλατφόρμας. Εφαρμόστηκε δηλαδή η τρέχουσα έκδοση του Invision Community που περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες όπως και ευκολίες. 
    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε νέες δυνατότητες να κάνουν την εμφάνιση τους στο autoexec.gr, όπως για παράδειγμα η επιβεβλημένη χρήση του https και των πιστοποιητικών ασφαλείας, έτσι ώστε η επικοινωνία να είναι end-to-end κρυπτογραφημένη. Η ενεργοποίηση του Multi Factor Authentication για τους διαχειριστές. Η ενεργοποίηση πολλαπλών Identity providers, όπως η Microsoft, το LinkedIn, το Twitter και άλλα πολλά.
    Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές, θα είναι μιά ευχάριστη έκπληξη στην καθημερινή σας περιήγηση στο autoexec.gr, όμως άλλες, είμαστε βέβαιοι, πως θα σας δυσκολέψουν ή θα σας ενοχλήσουν. Έτσι, στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, όποια παρατήρηση, όποια ιδέα για κάποια νέα λειτουργία, αλλά και όποιο παράπονο έχετε να μας το μεταφέρετε και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε.
    Σας ευχαριστούμε,
    Οι διαχειριστές του autoexec.gr 
     
  6. Like
    kavag got a reaction from elias79 in Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2020   
    Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
    Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2020, που θα γίνει την Πέμπτη, στις 23 Ιανουαρίου, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.
    Όπως και πέρυσι, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, οι μεγαλύτερες κοινότητες επαγγελματιών πληροφορικής στην Ελλάδα, όπως το autoexec.gr, το azureheads.gr, το sqlschool.gr και το dotnetzone.gr !
    Η εκδήλωση θα ξεκινήσει κάνοντας ανασκόπηση του 2019 και θέτοντας τους στόχoυς την νέας χρονιάς, ενώ στην συνέχεια, ο Κυπριανός Βασσιλόπουλος, θα μας περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ένα μέλος του Red Team. Καθώς και τα εργαλεία και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, για να πετύχει τον σκοπό του. Δηλαδή, να πάρει τμήμα ή το σύνολο των πολύτιμων δεδομένων μας.
    Ελάτε να βρεθούμε, να τα πούμε και φυσικά να διεκδικήσουμε πολλά δώρα αλλά και το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας !
    Για λόγους ασφαλείας του χώρου και την καλύτερη οργάνωση της βραδιάς, σας παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας την ταυτότητα σας και να κάνετε εγγραφή εδώ.
    Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020 !
    Πρόγραμμα
    Ανασκόπηση του 2019 - στόχοι του 2020. Lessons Red! - Confessions of a red teamer! Κοπή πίτας – Δώρα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει το καθιερωμένο πια δείπνο στον Ηλία...
  7. Like
    kavag got a reaction from afotakel in Αναβάθμιση της πλατφόρμας του autoexec.gr   
    Φίλες και φίλοι,
    Όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε, η πλατφόρμα που υποστηρίζει το autoexec.gr, από το 2014 και πέρα είναι η αναγνωρισμένη πλατφόρμα της Invision Community. H μετάπτωση στην πλατφόρμα αυτή, όπως θα θυμάστε,  είχε γίνει επίπονα, όπως όλες οι ματαπτώσεις, από εκείνη της telligent community, η οποία υποστήριξε το αγαπημένο μας autoexec.gr από την δημιουργία του μέχρι το 2014!
    Η τελέυταία αναβάθμιση, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αφορούσε αφενός στον Server που μας φιλοξενεί, αλλά και στην έκδοση του software της πλατφόρμας. Εφαρμόστηκε δηλαδή η τρέχουσα έκδοση του Invision Community που περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες όπως και ευκολίες. 
    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα δείτε νέες δυνατότητες να κάνουν την εμφάνιση τους στο autoexec.gr, όπως για παράδειγμα η επιβεβλημένη χρήση του https και των πιστοποιητικών ασφαλείας, έτσι ώστε η επικοινωνία να είναι end-to-end κρυπτογραφημένη. Η ενεργοποίηση του Multi Factor Authentication για τους διαχειριστές. Η ενεργοποίηση πολλαπλών Identity providers, όπως η Microsoft, το LinkedIn, το Twitter και άλλα πολλά.
    Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές, θα είναι μιά ευχάριστη έκπληξη στην καθημερινή σας περιήγηση στο autoexec.gr, όμως άλλες, είμαστε βέβαιοι, πως θα σας δυσκολέψουν ή θα σας ενοχλήσουν. Έτσι, στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε, όποια παρατήρηση, όποια ιδέα για κάποια νέα λειτουργία, αλλά και όποιο παράπονο έχετε να μας το μεταφέρετε και εμείς σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε.
    Σας ευχαριστούμε,
    Οι διαχειριστές του autoexec.gr 
     
  8. Thanks
    kavag reacted to Vangelis in Αναβάθμιση της πλατφόρμας του autoexec.gr   
    Με γειες !!! :-)
    Θα ξαναξεκινήσω το blog μου!!! Αλήθεια.. αχχααχχα
    Καλορίζικη!
  9. Like
    kavag got a reaction from afotakel in autoexec.gr - Community Event - June 2019   
    Σας περιμένουμε!
     
    Φίλες και φίλοι,
     
    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το autoexec.gr Community Event - June 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 18:30 και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την Eurobank, για την τιμή που μας κάνει, να φιλοξενήσει το event στις εγκαταστάσεις της, στην οδό Ιωλκού 8 στην Νέα Ιωνία.
     
    Το event αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί τα θέματα που θα αναπτυχθούν, αφορούν στον πυρήνα του επαγγέλματός μας και είναι εξαιρετικά επίκαιρα. Όπως, για παράδειγμα, η Κυβερνοάμυνα , που θα αναπτύξει ο Κος Σπύρος Παπαγεωργίου, Δντης Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ και η ομάδα Κυβερνοασφάλειας της Eurobank. Αλλά και οι προκλήσεις καθώς και οι επιχειρησιακές ιδιαιτερότητες που καθημερινά αντιμετωπίζει η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα IT Operations, σε μία από τις συστημικές τράπεζες της χώρας μας, που θα αναπτύξει ο Κώστας Ζαφείρης, Group IT Operations & Infrastructure Head της Eurobank.
     
    Πρόγραμμα
    IT Operations Transformation, a journey towards Hybrid IT Konstantinos Zafiris, Group IT Operations & Infrastructure Head, Eurobank
    Modern SecOps - Cybersecurity Operations Νικόλαος Ντούσκας, Γιώργος  Μπλάθρας, , Cybercrime Team, Eurobank.
    NIS Greece and more Σπύρος Παπαγεωργίου - Δντης ΔΙΚΥΒ ΓΕΕΘΑ
     
    FAQs
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2 ώρες Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ Πρόσβαση στον χώρο

    Λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσβαση στον χώρο θα βρείτε εδώ
  10. Like
    kavag got a reaction from mts in autoexec.gr - Community Event - April 2019   
    Καλημέρα και χρόνια πολλά.
     
    Δεν έχουμε ακόμη θέσει σε λειτουργία το σύστημα βιντεοσκόπησης της αίθουσας, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα recording του event.
  11. Like
    kavag got a reaction from vkleidaras in autoexec.gr Community Event - Mar 2018   
    Φίλες και φίλοι,
     
    Mε ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε το autoexec.gr Community Event - Mar 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη της πασχαλινής περιόδου, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 18:30, στον γνωστό χώρο, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).
     
    Όπως σε κάθε event, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr και θα παρουσιαστούν τεχνολογίες επίκαιρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο event αυτό, ο Γιώργος Μάρκου, που έγινε πρόσφατα Cloud & Datacenter Management MVP, θα μιλήσει για τις τεχνολογίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε τα δεδομένα μας, σε ένα filiserver, ενώ ένας ομιλητής «έκπληξη» θα αναπτύξει τα οφέλη και τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα Identity and Access Management της Microsoft.
     
    Πρόγραμμα
    Securing your fileserver
    Γιώργος Μάρκου Identity & Access management session 
    Ομιλητής «έκπληξη» straight from Microsoft’s corp και ο νοών νοείτω
    FAQs
      Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2 ώρες
    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
  12. Like
    kavag got a reaction from ETs in autoexec.gr Community Event - Oct 2017   
    Φίλες και φίλοι,
     
    Mε ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε το autoexec.gr Community Event - Oct 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:30, στον γνωστό χώρο, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).
     
    Όπως σε κάθε event, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr και θα παρουσιαστούν τεχνολογίες επίκαιρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο event αυτό, ο Γιάννης Παργινός θα μας περιγράψει τις δυνατότητες της νέας query language που υπόσχεται να απογειώσει την ταχύτητα των αναζητήσεων μας, ενώ ο Θανάσης Διόγος θα μας διηγηθεί τις εμπειρίες του, ως forensic investigator !
     
    Πρόγραμμα
    Do Amazing things with Azure Log Analytics v.2.0
    Γιάννης Παργινός Οι εμπειρίες ενός forensic investigator
    Θανάσης Διόγος  
    FAQs   Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2 ώρες
    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
  13. Like
    kavag got a reaction from elias79 in Autoexec.gr Events - Schedule & Call for Content - Second Half of 2017   
    Φίλες και Φίλοι,
     
    Με την έναρξη της νέας περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε εξασφαλίσει την αίθουσα Stage στην Microsoft Hellas για τις εξής ημερομηνίες :
     
    Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 Πέμπτη  30 Νοεμβρίου 2017 Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 Στα Community Events, σύμφωνα με τα καθιερωμένα, υπάρχουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, οπότε θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως όποιος φίλος ή φίλη έχει κάποια ομιλία ή κάποιο θέμα που να θέλει να παρουσιάσει, να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και προετοιμασία.
     
    ​Μείνετε συντονισμένοι για τις επιμέρους ανακοινώσεις.
     
    Σας περιμένουμε όλους !
  14. Like
    kavag got a reaction from bull in Autoexec.gr Events - Schedule & Call for Content - Second Half of 2017   
    Φίλες και Φίλοι,
     
    Με την έναρξη της νέας περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε εξασφαλίσει την αίθουσα Stage στην Microsoft Hellas για τις εξής ημερομηνίες :
     
    Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 Πέμπτη  30 Νοεμβρίου 2017 Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 Στα Community Events, σύμφωνα με τα καθιερωμένα, υπάρχουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, οπότε θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως όποιος φίλος ή φίλη έχει κάποια ομιλία ή κάποιο θέμα που να θέλει να παρουσιάσει, να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και προετοιμασία.
     
    ​Μείνετε συντονισμένοι για τις επιμέρους ανακοινώσεις.
     
    Σας περιμένουμε όλους !
  15. Like
    kavag got a reaction from proximagr in Autoexec.gr Events - Schedule & Call for Content - Second Half of 2017   
    Φίλες και Φίλοι,
     
    Με την έναρξη της νέας περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε εξασφαλίσει την αίθουσα Stage στην Microsoft Hellas για τις εξής ημερομηνίες :
     
    Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 Πέμπτη  30 Νοεμβρίου 2017 Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 Στα Community Events, σύμφωνα με τα καθιερωμένα, υπάρχουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, οπότε θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως όποιος φίλος ή φίλη έχει κάποια ομιλία ή κάποιο θέμα που να θέλει να παρουσιάσει, να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και προετοιμασία.
     
    ​Μείνετε συντονισμένοι για τις επιμέρους ανακοινώσεις.
     
    Σας περιμένουμε όλους !
  16. Like
    kavag got a reaction from proximagr in 67ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 67ο autoexec.gr Community Event, την Πέμπτη 25 Μαίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες επίκαιρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !
     
    Θα γίνει λεπτομερής ανάλυση του τελευταίου Cyber Attack, WannaCry, ενώ θα παρουσιαστούν τρόποι και μεθοδολογίες με σκοπό την προστασία των εγκαταστάσεων μας, από τέτοιου είδους επιθέσεις στο μέλλον.
     
    Τέλος, σε αυτό το Community Event θα γίνει το πρώτο, από μιά σειρά hands-on σεμιναρίων, τα οποία θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τις γνώσεις μας σχετικά με την διαχείριση των Linux μηχανών.
     
    Πρόγραμμα

    Linux Deep Dive: Hands-on essentials I, George Spiliotis
    I didn't pay for a ransom, Kyprianos Vasilopoulos, Andreas Venieris
     
    FAQs

    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
  17. Like
    kavag got a reaction from Thiseas in 67ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 67ο autoexec.gr Community Event, την Πέμπτη 25 Μαίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες επίκαιρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !
     
    Θα γίνει λεπτομερής ανάλυση του τελευταίου Cyber Attack, WannaCry, ενώ θα παρουσιαστούν τρόποι και μεθοδολογίες με σκοπό την προστασία των εγκαταστάσεων μας, από τέτοιου είδους επιθέσεις στο μέλλον.
     
    Τέλος, σε αυτό το Community Event θα γίνει το πρώτο, από μιά σειρά hands-on σεμιναρίων, τα οποία θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τις γνώσεις μας σχετικά με την διαχείριση των Linux μηχανών.
     
    Πρόγραμμα

    Linux Deep Dive: Hands-on essentials I, George Spiliotis
    I didn't pay for a ransom, Kyprianos Vasilopoulos, Andreas Venieris
     
    FAQs

    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
  18. Like
    kavag got a reaction from vkleidaras in 66ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 66ο autoexec.gr Community Event, την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
     
    Πρόγραμμα

    Big Data ....... Brokers - They own us, George Kavvalakis - a.k.a Blackman !
    Enhance your presentation skills, Vangelis Kapsalakis
     
    FAQs

    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
  19. Like
    kavag got a reaction from proximagr in 66ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 66ο autoexec.gr Community Event, την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
     
    Πρόγραμμα

    Big Data ....... Brokers - They own us, George Kavvalakis - a.k.a Blackman !
    Enhance your presentation skills, Vangelis Kapsalakis
     
    FAQs

    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
  20. Like
    kavag got a reaction from yabasta in Office365 elasticity my ass   
    Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με το Billing και γενικώς το Licensing του Office 365 και άλλων Online υπηρεσιών (βλέπε Azure) θα πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω που αναφέρεις περιλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά των προϊόντων και δεν νομίζω ότι κρίνουν στην ουσία την ποιότητα τους.
     
    Το Office 365, κατά την γνώμη μου, είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα, "εργαλεία", που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται βελτίωση το billing ?Σίγουρα αλλά το προϊόν είναι κορυφαίο και την ίδια γνώμη είχα και παλαιότερα, που για να αλλάξεις είδος συνδρομής, αυτό που σου φάνηκε περίεργο ότι είχες για 10 ημέρες διπλές άδειες, έπρεπε να κάνεις migration. Όχι δεν κάνω πλάκα, για να περάσεις από μια Small Business συνδρομή σε Enterprise, έπρεπε να κάνεις Migration.
     
    Ακόμη και τότε, το ίδιο έλεγα ότι το Office 365 είναι κορυφαίο επιχειρηματικό εργαλείο !
  21. Like
    kavag got a reaction from Greg21 in ITPRO|DEV CONNECTIONS 2016   
    Στο facebook είδα αυτό 
     
    https://www.facebook.com/itprodevconnections/videos/1240388745993692/
     
    Οπότε πιστεύω πως φέτος θα γίνει κανονικά !
  22. Like
    kavag got a reaction from Blackman in 1o Azure Bootcamp για IT Professionals   
    Ενημερωθήκαμε πως εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μην έλαβαν το email με τις παρουσιάσεις και τις οδηγίες για τα labs, οπότε παραθέτουμε το email εδώ:
     
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην εξής εκδήλωση:
    1o Azure Bootcamp για IT Professionals
    Microsoft Hellas
    Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι
    Σάββατο 23 Απριλίου, 10π.μ. - 4μ.μ.
     
    Σχετικά με το περιεχόμενο των παρουσιάσεων:
     
    Μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενο των παρουσιάσεων εδώ Για να ενεργοποιήσετε το δωρεάν Azure Pass και να πάρετε 100$ χωρίς πιστωτική για να ξοδέψετε σε ότι υπηρεσία του Azure θέλετε, μεταβείτε στη διεύθυνση microsoftazurepass.com Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Virtual Labs και να εξασκήσετε τις γνώσεις σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα https://aka.ms/iti και να εισέλθετε στο χώρο των labs με τον κωδικό ITIS231D237C (επιλέγοντας «Redeem Training Key»). Για να κατεβάσετε το Visual Studio δωρεάν και να ξεκινήσετε τη δοκιμή του Azure επισκεφτείτε το visualstudio.com
      Χρήσιμα Links:
     
    Microsoft Azure Azure Management Portal Azure Free Trial Microsoft Virtual Academy courses for Azure
      Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο μέλλον!
     
    To Τμήμα Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς
  23. Like
    kavag got a reaction from Greg21 in 61ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 61ο autoexec.gr Community Event, την Πέμπτη 26 Μαίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως το PowerBI και το Software Defined Networking που θα έρθει μαζί με τον Windows Server 2016.

    Πρόγραμμα

    Hyper-V Network Virtualization in Windows Server 2016, VXLAN & other features, Παναγιώτης Κούτσιος.
    Power BI Stack - Analytics solutions for your whole organization, Αντώνης Χατζηπαυλής.

    FAQs
     
    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
  24. Like
    kavag got a reaction from sotiris_HN in 1o Azure Bootcamp για IT Professionals   
    Ενημερωθήκαμε πως εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος υπάρχει περίπτωση κάποιοι να μην έλαβαν το email με τις παρουσιάσεις και τις οδηγίες για τα labs, οπότε παραθέτουμε το email εδώ:
     
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην εξής εκδήλωση:
    1o Azure Bootcamp για IT Professionals
    Microsoft Hellas
    Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι
    Σάββατο 23 Απριλίου, 10π.μ. - 4μ.μ.
     
    Σχετικά με το περιεχόμενο των παρουσιάσεων:
     
    Μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενο των παρουσιάσεων εδώ Για να ενεργοποιήσετε το δωρεάν Azure Pass και να πάρετε 100$ χωρίς πιστωτική για να ξοδέψετε σε ότι υπηρεσία του Azure θέλετε, μεταβείτε στη διεύθυνση microsoftazurepass.com Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Virtual Labs και να εξασκήσετε τις γνώσεις σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα https://aka.ms/iti και να εισέλθετε στο χώρο των labs με τον κωδικό ITIS231D237C (επιλέγοντας «Redeem Training Key»). Για να κατεβάσετε το Visual Studio δωρεάν και να ξεκινήσετε τη δοκιμή του Azure επισκεφτείτε το visualstudio.com
      Χρήσιμα Links:
     
    Microsoft Azure Azure Management Portal Azure Free Trial Microsoft Virtual Academy courses for Azure
      Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο μέλλον!
     
    To Τμήμα Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς
  25. Like
    kavag got a reaction from Blackman in 61ο autoexec.gr Community Event   
    Φίλες και Φίλοι,

    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 61ο autoexec.gr Community Event, την Πέμπτη 26 Μαίου στις 18:30, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι).

    Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του autoexec.gr, ενώ θα παρουσιαστούν τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως το PowerBI και το Software Defined Networking που θα έρθει μαζί με τον Windows Server 2016.

    Πρόγραμμα

    Hyper-V Network Virtualization in Windows Server 2016, VXLAN & other features, Παναγιώτης Κούτσιος.
    Power BI Stack - Analytics solutions for your whole organization, Αντώνης Χατζηπαυλής.

    FAQs
     
    Χρειάζεται προεγγραφή; Ναι, δηλώστε συμμετοχή εδώ
    Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν
    Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται
    Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 3 ώρες
×
×
  • Create New...