Jump to content

cyberrobots

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

cyberrobots's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Κάλη χρονία και χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ'όλα!!!!!
  2. Συγχαρητήρια και από μένα και μια θερμή παράκληση να προβληθεί η εκπομπή ή αποσπάσματα από αυτή διαδικτυακά!!!!!
  3. Εγώ προσωπικά τα κρύβω ή τουλάχιστον προσπαθώ να τα κρύψω πίσω από το γραφείο μου ή κάτω από τις μοκέτες! Εκτός από το προαναφερθέν PC έχω και έναν μαύρο!!!! που είναι στα χέρια μου από το καλοκαίρι του 2006 τον "έχτισα" μονός μου. Εννοείται ότι έχει υποστεί εκατοντάδες format αλλά την παλεύει ακόμη!!!!!!
  4. Λοιπόν ολα τα e-mails λαμβάνονται υπόψιν γιατί και εγώ από επαρχία(Ιωάννινα συγκεκριμένα) έστειλα mail και χθες μου έστειλαν τα δισκάκια! κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος απο την εταιρία για να επιβεβαιώσει την διεύθυνση σας! (τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα). Θέλω να ευχαριστήσω τους διαχειριστές για όλη αυτή την ενέργειά κάτι που είναι τόσο καλό για να είναι πιστευτό που όταν το αναφέρεις πιο έξω δεν σε πιστεύουν! Και ειλικρινά κόντεψα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο όταν ένας γνωστός μου είπε ότι βαριέται να κάνει όλη αυτή την διαδικασία. Υπάρχουν και @#@#@%@!.. (για να μην πούμε τπτ πιο βαρύ)! Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!!!!!!
  5. Πω πω τι μου θυμισες! Εχω και εγώ ένα αρχαίο PC που ακόμη μανσάρει! monkey brand - Pentium II 350 Mhz, 128mb Ram and 2 X 8 GB HDD.... με XP φορτωμένα και απορώ ακόμα πως δουλεύει!
  6. Βασικά δεν είναι το μόνο μειονέκτημά του αυτό καθώς το κάθε αρχείο που μπορείς να κάνεις upload μπορεί να είναι μέχρι 50Mb επίσης και η ταχύτητά που μπορείς να το στείλεις είναι αρκετά μικρή κάτι που είναι λίγο ενοχλητικό!
  7. Θα ήθελα να προσθέσω ότι το google chrome υποστηρίζει από μόνο του ορθογραφικό έλεγχο κάτι που το ανακάλυψα τυχαία και ότι καλό είναι να υπάρχει μια τυπική ορθογραφία σε αυτά που γράφουμε!
  8. cyberrobots

    eeePC Is Back

    Ευχαριστώ πολύ, για την πλήρης και εμπεριστατωμένη απάντηση σου. Σίγουρα ένα netbook δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα laptop πόσο μάλλον το desktop. Απλά με συναρπάζει η ιδέα τής φορητότητας και τής ελευθερίας κίνησης που σου δίνει ένα τέτοιο μηχάνημα γι'αυτό και μάλλον εκεί θα καταναλωθεί το χριστουγεννιάτικο δώρο! Ευχαριστώ και πάλι!
  9. Βασικά πόσα μέτρα καλώδια κόβουν βόλτες πίσω, πλάι ίσως και πάνω από το γραφείο σας !!!!
  10. cyberrobots

    eeePC Is Back

    Θα μπορούσες πολύ απλά να εγκαταστήσεις π την εφαρμογή με το όνομά Wubi (απ' ευθείας στα XP), η οποία εγκαθιστά την τελευταία έκδοσή των ubuntu με ένα κλικ και μετά αν θελήσεις να απαλλαγείς από αυτά απλά πηγαίνεις στον πίνακά ελέγχου και κάνεις κατάργησή της εγκατάστασης! :-) Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σου, εάν αξίζει να αγοράσει κανείς το eee PC ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα, η ποιότητά κατασκευής είναι ικανοπ ικανοποιητική ? (καθώς για την ταχύτητα του είμαι πεπεισμένος από αυτά που έχω δει στο δίκτυο και από αυτά που μας είπες προηγουμένως!) ευχαριστώ!!!!
  11. Εγω απο την άλλη μερια εχω στειλει το χαρακτηριστικό mail με τα στοιχεία μου και το screenshot απο τις 7/12 αλλά δεν με έχουν ειδοποιήσει ούτε γραπτώς(με κάποιο mail) ούτε τηλεφωνικώς!!! βέβαια μένω και επαρχία αν και δεν ξέρω αν αυτό προσθέτει εξτρά δυσκολίες!
  12. Θα μπορούσε να δωθεί μια εκτίμηση για το πότε θα φτάσουν τα πακέτα στους προορισμούς τους ?![]
×
×
  • Create New...