Jump to content

vasilise

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vasilise

  1. Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ΑΦΟΥ κάνω εγκατάσταση το HelpDesk template  και το ApplicationCore.wsp.

    Πως μπορώ να δημιουργήσω μια σελίδα με αυτό το πρότυπο????

    Χρησιμοποιώ Sharepoint Services 3 Ελληνικά.

    Ευχαριστώ.

     

     

  2. Στην επιλογή νέας σελίδας δεν μου έχει επιλογή για HelpDesk. Μπορείς σε παρακαλώ, αν δεν σου κάνει κόπο, να μου πεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να μου εμφανίσει την δημιουργία σελίδας απο  το συγκερκιμένο template???

     

  3. Το παραπάνω Template  το εγκατέστησα αλλά όταν πάω να φτιάξω καινούργια λίστα δεν μου έχει επιλογή να το χρησιμοποιήσω. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω πρόσβαση για μου πεις τι κάνω λάθος. Στην λίστα που αφορά τις επισκευές του εργαστηρίου θα ήθελα να παρακολουθώ π.χ. έναν Η/Υ πόσες φορές έχει έρθει για επισκευή και για ποιό λόγο κάθε φορά. Να κρατάει δηλαδή ένα ιστορικό για τον Η/Υ σύμφωνα με το όνομα του πελάτη και αν, λέω αν, είναι εφικτό να μου παράγει και έναν μοναδικό αριθμό για κάθε Η/Υ την πρώτη φορά που θα κάνω τον καταχωρώ. Όσον αφορά τις εκτυπώσεις δεν μου έχει επιλογή να εκτυπώσω παρά μόνο από το μενού του Explorer ή του Firefox. Θα προτιμούσα αν μπορούσα να προσθέσω ένα κουμπάκι εκτυπωτή στην γραμμή επιλογών της λίστας μου.

     

     

  4. Καλησπέρα παιδιά,

     

    έχω ένα πρόβλημα με τα Sharepoint Services και χρειάζομαι την βοήθειά σας.

    Έχω σηκώσει ένα site σε Sharepoint στο οποίο έχω φτιάξει μια λίστα για να καταγράφω τα διάφορα τηλεφωνίματα και ραντεβού . Δουλεύει μια χαρά. Τα προβλήματά μου είναι 2 :

    α) Πως μπορώ να εκτυπώσω κάθε καταχώρηση ξεχωριστά μέσα από το Sharepoint χωρίς να τα στέλνω στο MS Outlook; Γίνεται αυτό??? και

    β) Πως μπορώ να φτιάξω μια βάση για να κρατάω μια ιστορικότητα για κάθε εγγραφή που σχετίζεται π.χ. με το όνομα με μια άλλη?? (Θέλω να κρατάει ένα ιστορικό επισκευής Η/Υ για το εργαστήριο που έχω). Γίνεται?????

     

    Ευχαριστώ.

     

     

×
×
  • Create New...