Jump to content

leo20vt

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leo20vt

  1. Εχεις δίκιο! Το backup το είχα δει και τεστάρει στην developer's edition που ειναι στην ουσία ίδια με την enterprize! Ακόμα και μετά το backup παντως να κανω compress το αρχείο, έχει κάποιο υπολογίσιμο cpu utilization, δεν έχω τεστάρει όμως πιο τελικά είναι πιο σοβαρό, αν και πλέον με τη standard έκδοση δεν έχει και σημασία! Η εγκατάσταση πήγε μια χαρά, επειδή δεν ειχα ξαναδει 2008 με παραξενεψε που ήθελε να προσθέσω το .ΝΕΤ 3.5 από τα features, αλλά όλα οκ μετα! Ευχαριστώ και πάλι!
  2. Οκ ευχαριστώ! Να υποθέσω ότι δεν θα έχω και backup compression, σωστά?
  3. Έχω εναν database server που τρέχει κάποιες βάσεις, πατάνε σε 2003 Windows και SQL 2005. Με το πρόγραμμα Open Value όμως έχω δυνατότητα να πάω σε 2008, οπότε σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω. Η απορία μου είναι αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα λειτουργικότητας με την κίνηση αυτή. Δεν με ανησυχεί τόσο η μετάβαση σε Windows 2008 (δεν έχουμε καν domain, παίζουν σε workgroup), αλλά με προβληματίζει λίγο ο SQL. Οι βάσεις έχουν φτιαχτεί όλες σε 2005, οπότε compatibility mode έχουν το 90. Έχω όμως και κάποιες που είχαν φτιαχτεί σε SQL 2000, οπότε κατά το migration από Windows 2003 + SQL 2000 σε Windows 2003 + SQL 2005 τα παιδιά την βάλανε σε compatibility mode 80. Η βασική ερώτηση είναι η εξής.... Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν σηκώσω τη βάση με compatibility mode 80 στον SQL Server 2008? Αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι άλλο να προσέξω παρακαλώ να το αναφέρετε ελεύθερα!
  4. Πολυ ωραιο ποστ, αυτο που έχω προσέξει εγώ είναι ότι έχω καμιά 60άρα που είναι σε awaiting command κατάσταση αλλά το LastBatch είναι 3-4 λεπτά. Αυτά αξίζει να τα σκοτώνω όταν το σύστημα είναι πολύ φορτωμένο? Φαντάζομαι πως όχι..
  5. Καλημέρα παιδιά! Εγω εχω ακομα τα Beta στο σπίτι μου και τα λειτουργω χωρις πρόβλημα και δεν μου κάνει restart κάθε 2 ωρες.. Εχω βεβαια την RC και θα την βάλω πριν τελειωσει ο μηνας για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο.
×
×
  • Create New...